Facebook Pixel Χρήστος Σερέλης: Απάντησε σε όλα ο Σερέλης - Τι ισχύει με Μπέικον, Πονίτκα - Αυτό να αλλάξει ο ΠΑΟ - Ατάκα για Μαντζούκα
Μπάσκετ
| 2023-03-23 23:18:00

Απάντησε σε όλα ο Σερέλης - Τι ισχύει με Μπέικον, Πονίτκα - Αυτό να αλλάξει ο ΠΑΟ - Ατάκα για Μαντζούκα

Sportdog Team
Απάντησε σε όλα ο Σερέλης - Τι ισχύει με Μπέικον, Πονίτκα - Αυτό να αλλάξει ο ΠΑΟ - Ατάκα για Μαντζούκα

Απαντήσεις για όλα έδωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ενώ στάθηκε κυρίως στο τι πρέπει να βελτιώσουν οι Πράσινοι.

Χρήστος Σερέλης: Στα επιθετικά ριμπάουντ που έκαναν τη διαφορά στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στο τι πρέπει να αλλάξει στους Πράσινους στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους τραυματίες Μπέικον και Πονίτκα, αλλά και στην παρουσία του Μαντζούκα.

«Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε εύκολους πόντους και να παίξουμε καλύτερα αμυντικά. Ο βασικός λόγος που χάσαμε το παιχνίδι ήταν τα αμυντικά μας ριμπάουντ. Η Μπαρτσελόνα βρήκε 17 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και αυτό μας πλήγωσε πολύ. Είχαμε ένα ακόμα παιχνίδι που παίξαμε δίχως δύο βασικούς παίκτες. Ο Πάρις δεν ήταν στο 100%. Όμως έπαιξε αρκετά. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τους Πονίτκα και Μπέικον: «Ο Πονίτκα θέλει καμιά δεκαριά μέρες, ο Μπέικον πηγαίνει μέρα με τη μέρα. Θα δούμε».

Για τον Μαντζούκα: «Προφανώς είναι μεγάλη εμπειρία, αλλά δείχνει ότι μπορεί να σταθεί. Βοηθάει και στην επίθεση και στην άμυνα. Το μυαλό του είναι εκεί που πρέπει. Πρέπει να συνεχίσει έτσι. Τώρα επειδή παίζει αρκετά πρέπει να είναι ταπεινός. Μέσα από τη διαδικασία θα έρθουν και άσχημα παιχνίδια και δεν πρέπει να τον πάρει από κάτω».

Για το γεγονός πως ο Παπαγιάννης ήταν πιο ενεργός επιθετικά: «Από τις λίγες προπονήσεις που έχουμε κάνει προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε. Σήμερα αργήσαμε να διαβάσουμε την άμυνα της Μπαρτσελόνα. Όταν το καταφέραμε είχαμε αρκετές φάσεις. Μεταφέραμε τη μπάλα. Απλά είμαστε στον Μάρτιο και ακόμα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Κάποιες φορές έπρεπε να κάνουμε έξτρα πάσα και δεν το κάναμε. έπρεπε να δώσουμε πάσα και αργήσαμε. Είναι κάποια προβλήματα που μας κρατάνε πίσω».

Για το βάρος που υπάρχει για νίκες: «Όταν μια ομάδα δεν έχει πάρα πολλές νίκες το βάρος είναι ακόμα μεγαλύτερο. Είναι θέμα ψυχολογίας. Βλέπουμε τα λάθη μας. Είναι θέμα προπόνησης και καλών συνεργασιών. Θα έπρεπε αυτά τα θέματα να είναι λυμένα αυτό το μήνα, στον τομέα της απόφασης. Αυτοί οι αυτοματισμοί είναι κάτι που θα έπρεπε να ήταν σε πιο μεγάλο βαθμό. Γι αυτό επιμένω ότι πρέπει να ανεβάζουμε την ένταση στην άμυνα, να είμαστε πιο σκληροί και από εκεί και πέρα αν πούμε κάτι για σήμερα υπήρχε η διάθεση, αλλά δεν φαίνεται να υπήρχε τόσο μεγάλη ενέργεια για να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ. Σατοράνσκι και Κάλινιτς που δεν είναι ψηλοί, πήραν 18 ριμπάουντ».

Για την δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Σε κάθε παιχνίδι δίνω τη δική μου αλήθεια. Είναι μια νέα διαδικασία για μένα η Ευρωλίγκα. Έχω τόσα πολλά να σκεφτώ σε σχέση με την ομάδα που το δικό μου κομμάτι είναι τελευταίο», είπε ο Χρήστος Σερέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Έλληνα του Ολυμπιακού - Όλα τούμπα στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλη πώληση στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags