Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απόφαση Μαρινάκη για Έλληνα του Ολυμπιακού - Όλα τούμπα στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλη πώληση στον ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 16:37:00

Απόφαση Μαρινάκη για Έλληνα του Ολυμπιακού - Όλα τούμπα στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλη πώληση στον ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση Μαρινάκη για Έλληνα του Ολυμπιακού - Όλα τούμπα στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλη πώληση στον ΠΑΟ!

Η ανατροπή στους Πειραιώτες και τα εκατομμύρια που ζητούν στο Τριφύλλι. Για ποιον παίκτη, που βρίσκεται εκτός βασικών πλάνων του Μίτσελ, υπάρχει απόφαση της διοίκησης να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, αλλά και ποιος είναι ο παίκτης του Τριφυλλιού που κάνει γκελ στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Mπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω τού μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, παρόλα αυτά η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων μας βοηθάει για να... σκαλίσουμε λίγο και τα μεταγραφικά.

Να το πιάσουμε από τον Ολυμπιακό για αρχή: Προφανώς και δεν είναι πρόθεση της ομάδας να πουλήσει τον Γιώργο Μασούρα, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα καθώς ο Μαρινάκης φαίνεται να ετοιμάζεται να του δώσει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά αν προκύψει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού οι Πειραιώτες δεν θα είναι αρνητικοί.

H τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ, δηλαδή το ποσό που ζητάει μίνιμουμ ο Ολυμπιακός για την παραχώρησή του, κι αν βρεθεί ομάδα που θα καταθέσει πρόταση 8+ ευρώ, λογικά θα παραχωρηθεί. Όχι γιατί στο Λιμάνι δεν πιστεύουν στην αξία του - Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά γιατί έχει πιάσει ταβάνι στην ομάδα του Πειραια...

Την ίδια στιγμή που και στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φώτη Ιωαννίδη, που το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος. Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά οι Πράσινοι προφανώς και ζητούν πολύ περισσότερα για την παραχώρησή του. Γιατί η πληροφορία που υπάρχει στο Τριφύλλι είναι ότι το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρξει ενδιαφέρον ρητά διατυπωμένο από ομάδες του εξωτερικού. Και τότε είναι που θα κληθούν για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Έλληνα άσο.

Να πούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και στον ΠΑΟΚ για τον Αουγκούστο από ομάδες τού αραβικού ποδοσφαίρου; Δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε καν με την εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Βραζιλιάνος άσος με τη φανέλα του Δικέφαλου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαφορά με Ολιβέιρα, φήμες για άλλη ελληνική ομάδα - Γι’ αυτό... έσκασε 1.5 εκατ. στον Βρσάλικο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags