Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα: Πήρε θέση για Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός - Τι ισχύει για τον Αργεντινό, όλη η αλήθεια
Μπάσκετ
| 2023-03-24 10:55:00

Συμβαίνει τώρα: Πήρε θέση για Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός - Τι ισχύει για τον Αργεντινό, όλη η αλήθεια

Sportdog Team
Συμβαίνει τώρα: Πήρε θέση για Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός - Τι ισχύει για τον Αργεντινό, όλη η αλήθεια

Οι Πράσινοι πήραν θέση για τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν συμφωνήσει με τον γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα.

Θέση για τα σενάρια που ακούγονται περί συμφωνίας του με τον Λούκα Βιλντόζα πήρε ο Παναθηναϊκός, σχολιάζοντας παράλληλα το δημοσίευμα της "Livesport", η οποία έκανε λόγο για τελειωμένο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την μεριά της η "πράσινη" ΚΑΕ διαψεύδει επίσημα ότι υπάρχει συμφωνία με τον Αργεντινό γκαρντ, τονίζοντας ωστόσο ότι εξετάζει περιπτώσεις παικτών από το πάνω ράφι, σαν τον άσο του Ερυθρού Αστέρα.

«Ο Παναθηναϊκός εξετάζει όλους τους παίκτες από το πάνω ράφι επιπέδου Βιλντόζα», αναφέρουν χαρακτηριστικά από το Τριφύλλι, που ψάχνονται ήδη για μία μεγάλη μεταγραφή, θέλοντας να είναι πανέτοιμοι εν όψει της νέας σεζόν, καθώς η κανονική διάρκεια της Euroleague ολοκληρώνεται σε μόλις τρεις εβδομάδες.

Παραμένοντας πάντως στο θέμα Βιλντόζα, οι Πράσινοι σχολίαζαν επίσημα σε συνέχεια της αναφοράς περί παικτών από το πάνω ράφι ότι «από εκεί και πέρα, το ότι έχει κλείσει και έχει υπογράψει κιόλας είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός -όπως σας αναφέραμε και στο Sportdog- θα ψαχτεί για παίκτες τύπου Βιλντόζα, Λεζόρ και Καμπάτσο, κινήσεις που δείχνουν την διάθεση της διοίκησης να μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παπαγιάννης ανεβαίνει και θυμίζει σε όλους γιατί πρέπει να μείνει στο ΟΑΚΑ ως αρχηγός!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags