Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σημαντική απόφαση για Παπαγιάννη - Νέα δεδομένα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
| 2023-03-24 17:53:00

Σημαντική απόφαση για Παπαγιάννη - Νέα δεδομένα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Σημαντική απόφαση για Παπαγιάννη - Νέα δεδομένα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε για το γραφείο που θα τον εκπροσωπεί και οι πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι σαφώς αυξημένες!

 

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και είναι ξεκάθαρη η επιθυμία των «πράσινων» να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Ο Έλληνας σέντερ λοιπόν πήρε την απόφαση για το γραφείο που θα τον εκπροσωπεί για το μέλλον και επέλεξε την Network Sports του Νίκου Σπανού, η οποία διαθέτει στο πελατολόγιό της αρκετούς παίκτες και προπονητές που κυριαρχούν στην Ευρώπη.

Η εξέλιξη αυτή λοιπόν δεδομένα αυξάνει τις πιθανότητες της παραμονής του στον Παναθηναϊκό, αφού οι υπόλοιπες εταιρίες που ήθελαν να τον εκπροσωπήσουν είχαν προτάσεις για το NBA. Παράλληλα, η δημιουργία μιας σαφώς πιο ανταγωνιστικής ομάδας και η επαναφορά του «Τριφυλλιού» στην φυσική του θέση σίγουρα δημιουργούν νέα δεδομένα στο μυαλό του αρχηγού.

Φυσικά τίποτα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, όμως από εκεί που η αποχώρησή του θεωρούταν… σίγουρη πριν λίγο καιρό, ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να ελπίζει στην παραμονή ενός εκ των κορυφαίνων Ελλήνων παικτών στο ρόστερ του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει στον ΠΑΟ - Απόφαση για Παπαγιάννη - Διπλό "χουνέρι" από Σικάγο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags