Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει στον ΠΑΟ - Απόφαση για Παπαγιάννη - Διπλό "χουνέρι" από Σικάγο!
Μπάσκετ
| 2023-03-24 13:24:00

Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει στον ΠΑΟ - Απόφαση για Παπαγιάννη - Διπλό "χουνέρι" από Σικάγο!

Sportdog Team

Η πρώτη προσθήκη στο ΟΑΚΑ και το... μπάσιμο από το NBA. Ποιον παίκτης της Εθνικής θέλουν να κλείσουν άμεσα οι Πράσινοι και πόσο αλλάζει τον σχεδιασμό με τον Big-Papa ενόψει καλοκαιριού. Η απάντηση από το Sportdog

Παναθηναϊκός: Με βάση τα τωρινά δεδομένα όπως έχουμε επαναλάβει, κρίνεται απίθανο να παραμείνει στη Φενέρ ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ήδη, ο Παναθηναϊκός έκανε μπάσιμο για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του, χωρίς πάντως να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη ακόμα στο θέμα αυτό.

Οι πληροφορίες του Sportdog σταθερά αναφέρουν πως σε περίπτωση επαναπατρισμού, ο Παναθηναϊκός διατηρούσε πάντα τον πρώτο λόγο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Άλλωστε και πέρσι οι Πράσινοι είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του, όμως η ευκαιρία που του έδωσαν τελευταία στιγμή οι Σικάγο Μπουλς χάλασαν την προφορική συμφωνία με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ακόμη κι αν δεν έρθει όμως τώρα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο το καλοκαίρι (το πιθανότερο σενάριο) φαίνεται πως θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Εκτός πάντα συγκλονιστικού απροόπτου. Ωστόσο εδώ είναι σημαντικό ν' αναφέρουμε το αν και κατά ποσό η πιθανή ενασχόληση με τον Κώστα επηρεάζει τον Γιώργο Παπαγιάννη. Η απάντηση είναι καθόλου!

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει δηλαδή με τον Αντετοκούνμπο, οι Πράσινοι θέλουν έτσι κι αλλιώς να κρατήσουν και τον Παπαγιάννη. Αυτό βέβαια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, καθώς η ιδέα του NBA περιτριγυρίζει πιο έντονα από ποτέ το μυαλό του Big-Papa. Με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη, μάλιστα, να καραδοκούν!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει ο τόπος για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φήμες για συζητήσεις με τεράστιο όνομα - Δεν είναι ο Λάσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags