Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βουίζει ο τόπος για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φήμες για συζητήσεις με τεράστιο όνομα - Δεν είναι ο Λάσο!
Μπάσκετ
| 2023-03-24 12:02:00

Βουίζει ο τόπος για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φήμες για συζητήσεις με τεράστιο όνομα - Δεν είναι ο Λάσο!

Sportdog Team
Βουίζει ο τόπος για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φήμες για συζητήσεις με τεράστιο όνομα - Δεν είναι ο Λάσο!

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού του Τριφυλλιού, με ένα σπουδαίο όνομα να έρχεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, πέρα από αυτό του Πάμπλο Λάσο, το οποίο βρίσκεται στο "πράσινο κάδρο" εδώ και αρκετούς μήνες.

"Οργασμός" σε μεταγραφικό επίπεδο υπάρχει εδώ και ημέρες στον Παναθηναϊκό, που ετοιμάζει το πλάνο του για την επόμενη χρονιά, στοχεύοντας σε σημαντικά ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως οι Βιλντόζα, Καμπάτσο και Λεζόρ.

Εκτός από το ενδιαφέρον για συγκεκριμένους παίκτες, οι Πράσινοι αναζητούν και τον προπονητή της νέας σελίδας, με τον Πάμπλο Λάσο να είναι εδώ και καιρό στο "κάδρο", αλλά να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Ισπανό.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, φούντωσαν οι φήμες και για ένα άλλο τεράστιο όνομα κόουτς, που φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και αυτό δεν είναι άλλο από του Εργκίν Αταμάν!

Ο 57χρονος Τούρκος προπονητής βρίσκεται από το 2017 στην Αναντολού Εφές, με την οποία έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις, με τα τελευταία χρόνια η ομάδα του να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και να κατακτά δύο σερί Εuroleague, το 2021 και το 2022.

Ο Αταμάν παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα, με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί να αναφέρει ότι ο μάνατζέρ του βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/3) στην Αθήνα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοιχτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα για αντι-Λάσο στον ΠΑΟ - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ για μεγάλη επιστροφή - Φουλ για 5 Έλληνες!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags