Facebook Pixel Ο Νέναντ Κρστιτς μιλά για το επεισόδιο στο Ελλάδα-Σερβία
| 2023-03-26 12:25:00

Φοβερή αποκάλυψη Κρστιτς για το ξύλο με Μπουρούση στο Ελλάδα-Σερβία: "Χαμός σε φυσούνα, αποδυτήρια - Άξιζα ό,τι μου συνέβη" (Vids)

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Κρστιτς για το ξύλο με Μπουρούση στο Ελλάδα-Σερβία: "Χαμός σε φυσούνα, αποδυτήρια - Άξιζα ό,τι μου συνέβη" (Vids)

Ο Σέρβος παλαίμαχος μίλησε για το επίμαχο εκείνο παιχνίδι πριν 13 χρόνια στο ΟΑΚΑ.

Αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε ο Νέναντ Κρστιτς σε podcast που έκανε, μιλώντας για το αλησμόνητο φιλικό πριν 13 χρόνια στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία, και το ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους διεθνείς.

Ο Κρστιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, καθώς εκτός των άλλων τραυμάτισε τον Γιάννη Μπουρούση με καρέκλα, ενώ οδηγήθηκε και στην ασφάλεια και του πήραν το διαβατήριο.

«Ο Κέσελ χτύπησε τον Τσαρτσαρή, ο Μπιέλιτσα συνέχισε και έγινε χαμός. Και εγώ ξέσπασα. Η οργάνωση του παιχνιδιού ήταν κακή, δεν υπήρχε αστυνομία. Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκεί, αλλά έστω και λίγο θα μπορούσε να επέμβει αν υπήρχε κάποιος. Λίγοι ξέρουν ότι μετά τον αγώνα υπήρχε ένταση και στη φυσούνα, έξω από τα αποδυτήρια, αλλά και στο ξενοδοχείο. Μου κατέσχεσαν το διαβατήριο, ήμουν υπό κράτηση και χρειάστηκε να πάω στην πρεσβεία για να δώσω κατάθεση.

Δεν ήθελα να πω γιατί με προσήγαγαν, εμένα που ήμουν αρχηγός και αν θα έκαναν το ίδιο αν επρόκειτο για τον αρχηγό της ομάδας των ΗΠΑ. Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά άξιζα αυτό που συνέβη. Μετά μου επέβαλαν τρία χρόνια με αναστολή και δεν επιτρεπόταν να προκαλέσω ξανά πρόβλημα στην Ελλάδα», τόνισε ο Κρστιτς.

Θυμηθείτε το επεισόδιο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags