Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Ανατριχίλα στο ΣΕΦ! Αποσύρει τη φανέλα του Σπανούλη με το "7" ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-27 15:31:00

Ανατριχίλα στο ΣΕΦ! Αποσύρει τη φανέλα του Σπανούλη με το "7" ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανατριχίλα στο ΣΕΦ! Αποσύρει τη φανέλα του Σπανούλη με το "7" ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Ο τελευταίος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα με το Νο 7 στον Ολυμπιακό θα είναι για πάντα ο Βασίλης Σπανούλης.

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε ν' αποσύρει τη φανέλα του "Kill-Bill" για να τιμήσει τον πρώην αρχηγό της και έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες στην Ιστορία του μπάσκετ.

Το Νο 7 είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό νούμερο για την ομάδα του Πειραιά, απόδειξη του σεβασμού προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Η λαμπρή εκδήλωση, κατά την οποία η φανέλα του Νο 7 του Βασίλη Σπανούλη θα κρεμαστεί στον «ουρανό» του ΣΕΦ προγραμματίστηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται: 

«A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.” - Matshona Dhliwayo («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται.Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ).

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!

Μείνετε συντονισμένοι... ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags