Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μάχη Μεσίνα-ΠΑΟ για κορυφαίο γκαρντ της Euroleague - Ο επόμενος μετά τους Βιλντόζα, Καμπάτσο, Λεζόρ!
Μπάσκετ
| 2023-03-27 23:17:00

Μάχη Μεσίνα-ΠΑΟ για κορυφαίο γκαρντ της Euroleague - Ο επόμενος μετά τους Βιλντόζα, Καμπάτσο, Λεζόρ!

του Pick n' Scroll
Μάχη Μεσίνα-ΠΑΟ για κορυφαίο γκαρντ της Euroleague - Ο επόμενος μετά τους Βιλντόζα, Καμπάτσο, Λεζόρ!

Οι πρώτες κινήσεις, ο... αντι-Σλούκας και η πρώτη πρόταση. Οι Πράσινοι χτίζουν από τώρα την ομάδα για την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν πλησιάζει τους παίκτες που θέλουν να φέρουν στο ΟΑΚΑ. Ποιος είναι ο επόμενος που θέλουν να ντύσουν στα πράσινα μετά τη φοβερή σεζόν του και πώς... χάθηκε πριν μερικούς μήνες;

Πριν αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Ματ Τόμας, είχε προσεγγίσει τον Σαμπάζ Νέιπιερ. Είχε φτάσει μάλιστα κοντά στην απόκτησή του. Για λεπτομέρειες ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ δεν φόρεσε την «πράσινη» φανέλα, αλλά πήγε στην Ιταλία και φόρεσε την κόκκινη της Αρμάνι.

Ο έμπειρος γκαρντ κάνει σπουδαία πράγματα μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και έχει βοηθήσει πολύ την ιταλική ομάδα, ώστε από εκεί, που ήταν χαμένη από χέρι, να έχει τώρα έστω και κάποια τύχη να προκριθεί στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Ο Νέιπιερ έχει ξετρελάνει όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του και οι αριθμοί, που έχει στην κορυφαία διοργάνωση, είναι φανταστικοί. Πιο συγκεκριμένα έχει 15.7 πόντους και 4.1 ασίστ ανά παιχνίδι, κάνοντας τον Ετόρε Μεσίνα να πανηγυρίζει για την επιλογή του να τον οδηγήσει στο Μιλάνο.

Για τον Νέιπιερ, όμως, πλέον πολλές ομάδες ρωτάνε και όσο περνάει ο καιρός, το ενδιαφέρον για το ποια φανέλα θα φοράει του χρόνου θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να ξανακοιτάξει προς την πλευρά του καθώς μάλιστα θα έχει από το καλοκαίρι πολύ βαθιά τσέπη. Αρα θα μπορεί να χτυπήσει πολύ μεγάλα ονόματα, κάτι, πάντως, που έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει με Βιλντόζα, Καμπάτσο, Λεζόρ.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του Νέιπιερ, εκτός αν φύγει ο Κώστας Σλούκας. Αν μείνει ο Σλούκας, οι Πειραιώτες θα πορευτούν και του χρόνου με Σλούκα-Ουόκαπ στον «άσο», οπότε άλλος ξένος δεν θα χωράει εκεί. Ο τρίτος πλέι-μέικερ θα είναι και πάλι ο Λούντζης εκτός  αν γίνει κάποια κίνηση για τον Μωραΐτη του Περιστερίου.

Δίχως αμφιβολία και η Αρμάνι έχει μεγάλη τύχη να συνεχίσει να τον έχει στην δύναμή της τον Νέιπιερ, καθώς άλλωστε είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο με ανάλογη οικονομική δυνατότητα.

Τον Πορτορικάνο γκαρντ τον είχε πέρυσι ο Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ, αλλά δεν μπόρεσε να τον χαρεί καθώς τραυματίστηκε πολύ νωρίς στη χρονιά και δεν μπόρεσε να παίξει από κει και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο χειρότερος ΠΑΟ των τελευταίων 30 ετών - Δεν έχει εξασφαλίσει ούτε τη 2η θέση" - Τι γίνεται με Λάσο, Σάρας, Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags