Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τιάγκο Ντάντας: Δημοσίευμα της Ojogo για Ντάντας και ΠΑΟΚ - Εξελίξεις για την παραμονή στην Τούμπα!
| 2023-03-28 16:58:00

Δημοσίευμα της Ojogo για Ντάντας και ΠΑΟΚ - Εξελίξεις για την παραμονή στην Τούμπα!

Sportdog Team
Δημοσίευμα της Ojogo για Ντάντας και ΠΑΟΚ - Εξελίξεις για την παραμονή στην Τούμπα!

Είναι κοινό μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Τιάγκο Ντάντας στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Μπενφίκα.

ΠΑΟΚ - Τιάγκο Ντάντας: Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο Ζοσέ Μπότο, ιδανικά το θέμα θα έπρεπε να έχει κλείσει πριν τα τελικά του Euro U-21 του καλοκαιριού, στα οποία ο Ντάνας θα συμμετέχει με την Εθνική ομάδα της χώρας του. 

Ο τεχνικός διευθυντής των Ασπρόμαυρων ταξίδεψε πρόσφατα στην Πορτογαλία, μιλώντας απευθείας με τους ανθρώπους της Μπενφίκα για το μέλλον του Ντάντας στην Τούμπα. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η πορτογαλική Ojogo, οι Αετοί έβαλαν στο τραπέζι το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η Ojogo, το ποσό αυτό (σ.σ. 2,5 εκατ. ευρώ) δεν ικανοποιεί τους ιθύνοντες της Μπενφίκα, με τις διαπραγματεύσεις έτσι να συνεχίζονται προσεχώς. Θυμίζουμε πως με βάση τη ρήτρα που είχε μπει από τους Αετούς το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να καταβάλει στην Μπενφίκα 4 εκατ. ευρώ για το 50% ή 7 εκατ. ευρώ για το σύνολο των δικαιωμάτων του Τιάγκο Ντάντας, αν ήθελε να κρατήσει τον παίκτη χωρίς περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags