Facebook Pixel Πάτησε... γκάζι στο τέλος και πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Προμηθέας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-30 21:15:00

Πάτησε... γκάζι στο τέλος και πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Προμηθέας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάτησε... γκάζι στο τέλος και πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Προμηθέας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πατρινοί πάτησαν γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραν μια τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πεντάλεπτο μπλακ άουτ της ΑΕΚ στην αρχή της τέταρτης περιόδου έδωσε την κατάλληλη ώθηση στον Προμηθέα προκειμένου να κερδίσει με 85-72 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Basket League. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου μείωσε αφενός τη διαφορά από την τετράδα, εκτός αυτού όμως κάλυψε το -3 της ήττας στο παιχνίδι του α' γύρου.

Με αυτή τη νίκη ο Προμηθέας έφτασε στο 11-9 και η ΑΕΚ έμεινε στο 12-8, με τον Προμηθέα να πηγαίνει στην 6η θέση και να αναμένεται να γίνει σκληρή μάχη το προσεχές διάστημα για την 4η θέση ανάμεσα και σε αυτές τις ομάδες και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ρεκόρ 11-9.

Το ματς

 

H AEK ξεκίνησε αρκετά καλά τον αγώνα και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 4-0 χάρη σε καλάθια των Γόντικα και Φλιώνη, ενώ ο Προμηθέας έκανε γρήγορα το 4-4 χάρη στον Χόγκ. Η ΑΕΚ συνέχισε να βρίσκει λύσεις με Γόντικα και Μάιλς φτάνοντας το σκορ στο 8-15, ωστόσο εκεί το τάιμ άουτ του Χριστόπουλου άλλαξε την ροή του αγώνα. Κάπως έτσι το 8-15 μετατράπηκε σε 18-15 χάρη στον Τσαιρέλη που έκανε το σκορ σε εκείνο το σημείο με λέι απ. Ο Κένι Γουίλιαμς έκανε το 18-17, ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 2/2 βολές για τον Παπαδάκη που έκανε το 22-21.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο του Γκίκα, ενώ τρίποντα έβαλαν και οι Κόνιαρης και Κουλμπόκα με τον Φλιώνη να κάνει το 31-29 με νέο τρίποντο. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 5-0 σερί του Προμηθέα, μιας και ο Γκίκας έκανε το 47-42 σε ένα αρκετά παραγωγικό βράδυ για τον ίδιο.

O Xoγκ συνέχισε εξίσου καλά και στο δεύτερο μέρος. με τον Κάουαν να κάνει το 51-42 και τον Ντάνγκουμπιτς να βάζει τρίποντο και να στέλνει τη διαφορά στους 10 για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ κατάφερε και έβγαλε αντίδραση για να βάλει τρίποντο ο Γουίλιαμς στο τέλος της τρίτης περιόδου για το 60-60.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags