Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παραλίγο... χαμός μετά το ΠΑΟ - Ολυμπιακός - Ένταση στο τέλος του ντέρμπι - Παρέμβαση των Πρασίνων
| 2023-03-30 21:42:00

Παραλίγο... χαμός μετά το ΠΑΟ - Ολυμπιακός - Ένταση στο τέλος του ντέρμπι - Παρέμβαση των Πρασίνων

Sportdog Team
Παραλίγο... χαμός μετά το ΠΑΟ - Ολυμπιακός - Ένταση στο τέλος του ντέρμπι - Παρέμβαση των Πρασίνων

Άναψαν τα... αίματα μετά το τέλος του δεύτερου τελικού στο κλειστό της Λεωφόρου, καθώς η νίκη των Ερυθρόλευκων έφερε ένταση, κάτι που τελικά δεν προχώρησε μετά από παρέμβαση των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Μεγάλο διπλό με 66-60 πήρε ο Ολυμπιακός στην έδρα των Πράσινων κάνοντας τη σειρά των τελικών 3-1, με το τέλος του ντέρμπι να φέρνει αρκετή ένταση που ευτυχώς... έσβησε με την άμεση παρέμβαση των ανθρώπων του Τριφυλλιού που ήταν στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από την κερκίδα, ενώ έπεσαν και μερικά μπουκάλια στο παρκέ, με την προπονήτρια του Τριφυλλιού και ανθρώπους της ομάδας να παρεμβαίνουν ώστε να μεταφέρουν τις παίκτριες των Ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια, ενώ σημειώσουμε ότι το επόμενο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (2/4) στις 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαγή" Big4 για αριστερό εξτρέμ που οργώνει - 15 γκολ φέτος - Καψούρα Γιοβάνοβιτς - Τον κλέβει ο Ολυμπιακός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags