Facebook Pixel Euroleague: Συνεχίζει... τρένο η Μακάμπι - Διέλυσε την Αρμάνι και "κλειδώνει" τα play off (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-30 23:13:00

Συνεχίζει... τρένο η Μακάμπι - Διέλυσε την Αρμάνι και "κλειδώνει" τα play off (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ «καθάρισε» την Αρμάνι Μιλάνο (85-66) και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ της Euroleague.
 

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο: Τις έξι διαδοχικές νίκες συμπλήρωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία βελτίωσε το ρεκόρ της σε 19-13 και «αναρριχήθηκε» -προσωρινά- στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Euroleague. Οι Ισραηλινοί συνέτριψαν με 85-66 τη φιλοξενούμενη Αρμάνι Μιλάνο, για την 32η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους Ιταλούς στη δεύτερη διαδοχική ήττα και 18η στο σύνολο, με την οποία «θαμπώνει» ουσιαστικά το όνειρο της πρόκρισης στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Η Μακάμπι κυριάρχησε στα ριμπάουντ, είχε όρεξη στο κομμάτι της δημιουργίας και περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους στους 15 και 10 πόντους σε δεύτερη και τέταρτη περίοδο, αντίστοιχα, πέρασε ένα ξεκούραστο βράδυ. 

Με 17 πόντους, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα ο Λορέντζο Μπράουν αποτέλεσε και πάλι την αιχμή του δόρατος των Ισραηλινών, με τον Ρομάν Σόρκιν να αναδεικνύεται σε πρώτο σκόρερ με 18 πόντους. Στους 15 πόντους, αλλά με 1/7 τρίποντα, ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Γουέιντ Μπάλντγουϊν, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας του με τη Μακάμπι, όπως αποκάλυψαν ισραηλινά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Από την Αρμάνι προσπάθησε ο Σαμπάζ Νέιπιερ με 15 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 29-21, 53-36, 66-56, 85-66

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags