Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό ρεπορτάζ λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι
| 2023-03-31 10:00:00

Αυτοί "τελειώνουν" από Ολυμπιακό μετά το πρωτάθλημα - Θέλει Νίμπο ο Μπαρτζώκας - Αγραβάνης!

του Pick n' Scroll
Αυτοί "τελειώνουν" από Ολυμπιακό μετά το πρωτάθλημα - Θέλει Νίμπο ο Μπαρτζώκας - Αγραβάνης!

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για μία ακόμη φορά τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να διευρύνει το σερί απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο στο 13-0. Οι Πειραιώτες έχουν προβλήματα, αφού ο Φαλ προέρχεται από ίωση, ενώ ο Κάνααν είναι αμφίβολος.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αλλά και οι «πράσινοι» έχουν θέματα καθώς δεν θα παίξουν οι Πονίτκα, Ουόλτερς και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Θα παίξει ο Αγραβάνης, ο οποίος πάει για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο «σπίτι» της πρώην του ομάδας.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο πολύ περισσότερο ο Παναθηναϊκός έχουν το μυαλό τους και στην επόμενη χρονιά και στο πως θα φτιάξουν τα ρόστερ τους. Ηδη έχουν γραφτεί πολλά πράγματα, κάποια από τα οποία θα ανταποκριθούν στη πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός κάνει έρευνα αγοράς κυρίως για σέντερ, καθώς θεωρείται πολύ δύσκολο να είναι και του χρόνου με την τριάδα Φαλ, Μπολομπόι και Μπλακ. Ο Φαλ θα μείνει στο ΣΕΦ. Είναι άγνωστο, όμως, αν θα ισχύσει το ίδιο και για τους άλλους δύο.

Οι Πειραιώτες έχουν φτιάξει την λίστα τους και οι επιλογές, που θα υπάρχουν το καλοκαίρι θα είναι πολλές. Οι περισσότερες δεν είναι πολύ ποιοτικές, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει «πρώτο» σέντερ. Ψάχνει μπακ-απ. Την φανέλα του βασικού την έχει πάρει σπίτι του ο Φαλ.

Παίκτες σαν τον Νίμπο της Μακάμπι, τον Φαλ της Βιλερμπάν, τον Κουμάτζε της Αλμπα και τον Γκιλέσπι της Μπάγερν έχουν περάσει από το μικροσκόπιο των νταμπλούχων, που πάντα ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ο ιδανικότερος θα ήταν ο Ντόντα Χολ, ο «τερματοφύλακας» της Μονακό, αλλά ο Αμερικάνος σέντερ έχει υπογράψει μέχρι το 2025 στους Μονεγάσκους. Στο συμβόλαιο υπάρχουν όροι για διαζύγιο των δύο πλευρών, αλλά οικονομικά δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να ακουμπήσει τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Χολ είναι τρομερός μπλοκέρ και ριμπάουντερ, ενώ τελειώνει πολλές φάσεις με κάρφωμα, έχοντας ταχύτητα και δύναμη, που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Για την θέση του σέντερ στον Ολυμπιακό, πάντα υπάρχει και το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στη περίπτωση αυτή.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags