Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Θέλουν τον Ρογκαβόπουλο!
| 2023-04-01 12:30:00

"Μάχη" Ολυμπιακού και ΠΑΟ για Έλληνα άσο μετά το ΣΕΦ - Κίνηση ματ των Αγγελόπουλων - Σκάει μεταγραφή!

του Νίκου Στεργίου

Κάνει εντυπωσιακή σεζόν και ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα. Ποιος είναι ο 22χρονος άσος που αρέσει στους "αιώνιους", ποιος έχει αποκτήσει προβάδισμα και τι θέλει ο παίκτης για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μπορεί να ετοιμαζόμαστε για την τελική ευθεία σε Ευρώπη και Ελλάδα, μετά και το 13-0 στο ΣΕΦ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αιώνιοι δεν κάνουν από τώρα τον προγραμματισμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη οι Πράσινοι φαίνεται ότι προχωρούν και σε συγκεκριμένες κινήσεις, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω των social media, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ήδη έχει γίνει κρούση σε Βιλντόζα, Καμπάτσο και Λεσόρ!

Επίσης, πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και το φλερτ που υπάρχει από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι παίκτης με ταλέντο στην επίθεση, που δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθεί στην Ελλάδα πια. Μετά την περιπέτεια πέρσι στον Προμηθέα, που είχε τσακωθεί με τον Αγραβάνη και είχε μείνει εκτός δράσης, βρήκε την Ιθάκη του φέτος στην Τουρκία και τη Μερκεζεφέντι πηγαίνει πολύ καλά.

Τον θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αλλά είναι δύσκολο να τον πάρουν γιατί αυτός θέλει στην ηλικία του, 22 ετών, να έχει χρόνο συμμετοχής και οι αιώνιοι, προφανώς, δεν μπορούν να του εγγυηθούν κάτι τέτοιο - Μάλλον το ανάποδο!

Αλλά το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα του εξωτερικού και όχι στην Τουρκία, καθώς είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Μερκεζεφέντι. Θα καταφέρει, ίσως, να τον δελεάσει κάποια από τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες; Προφανώς κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το "όχι", αλλά με τη θέση "3" να είναι φρακαρισμένη και στους 2 πολύ δύσκολα θα τον ψήσουν να επαναπατριστεί χωρίς δεδομένο χρόνο συμμετοχής...

Πάντως, αυτή τη στιγμή και εφόσον το πάρει πρώτα απόφαση ο ίδιος να γυρίσει, ένα μικρό προβάδισμα δείχνει να έχει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύμισαν ΝΒΑ Ουόκαπ και Μπλακ - Αυτός εξέθεσε τον Ράντονιτς - "Βράζει" για τη διαιτησία ο Γιαννακόπουλος (pic-vids)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags