Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον... Παπαγιάννη που επιστρέφει από το NBA - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ και για Σάριτς!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-04-07 10:00:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον... Παπαγιάννη που γυρίζει από το NBA - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ και για Σάριτς!

του Pick n' Scroll

Δύο NBAers που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ευρωλίγκα! Η έντονη φημολογία για τον Κροάτη άσο που επιστρέφει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, αλλά και ο Ουκρανός σέντερ που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι.

Εδώ και καιρό το όνομα του Κροάτη Ντάριο Σάριτς έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως, στη πραγματικότητα να έχει υπάρξει κάτι ουσιαστικό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ θα επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά από αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ. Τώρα παίζει στην Οκλαχόμα, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί σε Σίξερς Τίμπεργουλβς και Σανς.

Ο Σάριτς δεν είναι, όμως, ο μοναδικός Ευρωπαίος, που αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Ενας ακόμη μπορεί να είναι ο Ουκρανός σέντερ, Αλεξ Λεν, ο οποίος είναι στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ο ρόλος του στην ομάδα είναι πολύ μικρός.

Ο Λεν μπήκε στο ΝΒΑ πριν από χρόνια ως μεγάλη προοπτική, αλλά ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Πλέον στα 30 του ο κύκλος του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δείχνει να έχει τελειώσει. Εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα βρει και πάλι συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αν τελικώς γυρίσει στην Ευρώπη, θα είναι εκλεκτή επιλογή για τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας. Είναι πανύψηλος (2.18), έχει εξαιρετικά τεχνικά στοιχεία, είναι σπουδαίος ριμπάουντερ και επιπλέον σουτάρει πολύ καλά το τρίποντο. Σαν τον Παπαγιάννη δηλαδή.

Ποιοτικοί ψηλοί θα υπάρχουν διαθέσιμοι το καλοκαίρι. Παίκτες, δηλαδή, όπως ο Λεζόρ, αλλά και ο Μιλουτίνοφ δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Και ο Λεν, όμως, αν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη, θα είναι ένας παίκτης, στα…πόδια του οποίου θα πέσουν αρκετές ομάδες. Και δεν αποκλείεται να ασχοληθούν και οι δικές μας, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.

Στην Ευρώπη μπορεί να επιστρέψει και ο έτερος Ουκρανός του ΝΒΑ, ο Σιβ Μίκχαϊλιουκ, αν και τελευταίως παίζει πολύ καλά με τους Χόρνετς. Κάνει σκορ ο Ουκρανός γκαρντ με τους Χόρνετς, όμως, να είναι αδιάφοροι, καθώς είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος και εδώ και καιρό έχουν χάσει την επαφή με την πρόκριση στα πλέι-οφ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από 1ος μέχρι 4ος ο Ολυμπιακός - Όλα τα σενάρια για τελευταία αγωνιστική - Οι πιθανοί αντίπαλοι στα Πλέι οφ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags