Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - "Δώρο" Αγγελόπουλων κορυφαίος ψηλός - Θέλει και… Παπαπέτρου ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2023-04-13 15:34:00

Υπογράφουν 2 Έλληνες στον Ολυμπιακό - "Δώρο" Αγγελόπουλων κορυφαίος ψηλός - Θέλουν και… Παπαπέτρου!

του Pick n' Scroll

Η σπουδαία μεταγραφή και ποιον ζήτησε ο Μπαρτζώκας. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για τα πλέι οφ της Euroleague και το F4 στο Κάουνας, όμως παράλληλα χτίζουν και την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Ο κόουτς έχει ήδη μεταφέρει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση και ο σχεδιασμός προχωράει!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει αγωνιστικά από το καλό στο καλύτερο και οι τελευταίες του κινήσεις εξηγούν γιατί γίνεται αυτό. Την ώρα, που η μπάλα «καίει» και η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία, οι Πειραιώτες χτίζουν το ρόστερ των επόμενων χρόνων. Πριν από μερικές μέρες γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και χθες ήρθε ακόμη καλύτερη συνέχεια, μιας και η ΚΑΕ ανακοίνωσε την παραμονή του Τόμας Ουόκαπ μέχρι το 2027.

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε, λοιπόν, τον χρόνο παραμονής στο ΣΕΦ δύο σπουδαίων του παικτών και βάζει τις βάσεις για μία σταθερή και σοβαρή πορεία.

Τώρα σειρά για ανανεώσεις και επεκτάσεις θα πάρουν ο Κώστας Παπανικολάου με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και στο τέλος στο τραπέζι θα πέσει η περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Το πιθανότερο είναι ο Σλούκας να συνεχίσει στον Πειραιά, αλλά ορισμένοι δεν το έχουν σίγουρο και περιμένουν τις εξελίξεις.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός θα κάνει και σπουδαίες μεταγραφές με την απόκτηση ενός πάουερ-φόργουορντ να είναι στα υπόψη. Ο Μπαρτζώκας θέλει έναν παίκτη να ακουμπάει και στο «4» και στο «5», κάτι σαν τον Ντίνο Μήτογλου. ‘Η σαν τον Τορνίκε Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια.

Αυτό, πάντως, που πρώτιστα θέλει ο Μπαρτζώκας είναι να μείνει στην βάση του ο Σάσα Βεζένκοφ. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα του κάνουν οι Σακραμέντο Κινγκς. Αν τα χρήματα θα είναι πολλά, τότε το πιθανότερο είναι ότι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκας θα ακολουθήσει το αμερικάνικο όνειρο. Αν, όμως, η πρόταση θα είναι χαμηλή, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και ο Ελληνοβούλγαρος θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μπαρτζώκας θα πάρει και ένα «3άρι» για να βάλει δίπλα στον Παπανικολάου. Έναν, δηλαδή, σαν τον Παπαπέτρου, αλλά όχι τον Παπαπέτρου, ο οποίος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς για ΠΑΟ, ΑΕΚ και... Μέγα Αλέξανδρο: "Πάλι πέφτατε κάτω - Σωστά κύριε Παπασταθόπουλε;" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags