Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με Σλούκα και Μπλακ στον Ολυμπιακό - Χτυπούν μεγάλο σκόρερ από Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2023-04-22 23:34:00

Ανατροπή με Σλούκα και Μπλακ στον Ολυμπιακό - Χτυπούν μεγάλο σκόρερ από Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll

Ποιοι υπογράφουν τις επόμενες ημέρες και το όνομα-έκπληξη που απασχολεί ενόψει καλοκαιριού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει ξεχωρίσει και η διοίκηση περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Γιατί μπορεί να έρθει σε... τιμή ευκαιρίας;

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Άρη και στρέφει πλέον την προσοχή του στα παιχνίδια με την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη. Οι Πειραιώτες δείχνουν σιγά σιγά να βρίσκουν και πάλι τα πατήματα τους και θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα πολύ ποιοτική, που, όμως, έχει προβλήματα. Ο Μάρκο Γκούντουριτς, ο πιο κομβικός παίκτης των Τούρκων, ίσως χάσει κάποια παιχνίδια, ενώ κι άλλοι παίκτες του Ιτούδη έχουν προβλήματα. Ούτως ή άλλως, πάντως, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και θα τα δώσει όλα, ώστε να το επιβεβαιώσει και στο παρκέ.

Παράλληλα οι άνθρωποι του αφιερώνουν χρόνο και για την επόμενη χρονιά, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του ΜακΚίσικ και του Ουόκαπ. Παικτών, δηλαδή, που επέκτειναν για μεγάλο διάστημα τα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ουόκαπ έγινε και Ελληνας. Δεν θα αργήσει, λοιπόν, να γίνει ανανέωση και με τον Ταρίκ Μπλακ, αλλά και επέκταση με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Με τον Σλούκα θα αργήσει περισσότερο να τελειώσει το θέμα, αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι κι αυτός θα μείνει στον Πειραιά. Για τον Βεζένκοφ η υπόθεση θα αργήσει πιο πολύ, αφού το ΝΒΑ-άουτ, που υπάρχει στο συμβόλαιο των δύο πλευρών, δεν λήγει σήμερα ή αύριο, αλλά στα μέσα του καλοκαιριού. Περίπου μέχρι τότε θα κρατήσει η αγωνία για το αν ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού θα μείνει στο ΣΕΦ ή θα πάει στο ΝΒΑ.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός αλωνίζει την αγορά για να εντοπίσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε περιφέρεια και φροντ-λάιν. Το όνομα του Ταϊρίκ Τζόουνς της Τουρκ Τέλεκομ υπάρχει στη λίστα των Πειραιωτών, που, όμως, βλέπουν και αλλού.

Ο Σαβόν Σιλντς της Αρμάνι είναι μία περίπτωση, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι ένας μεγάλος σκόρερ, που φέτος είχε θέματα με τραυματισμούς και αυτό κόστισε στην ομάδα του, στην Ευρωλίγκα.

Οπως επίσης ο Όγκνιεν Ντόμπριτς του Ερυθρού Αστέρα είναι ένας παίκτης, που έφτασε η ώρα να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολλά πράγματα, τα φιλτράρει και όταν έρθει η ώρα, θα κάνει αυτό, που πρέπει, έχοντας δείξει τα τελευταία χρόνια ότι κινείται στον σωστό δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tέλος 3 από ΣΕΦ με απόφαση Μπαρτζώκα - Εξετάζει Τζόουνς και Ευρωλιγκάτο σέντερ - Θέλει… Βιλντόζα (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags