Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εργκίν Αταμάν: Ο πρώτος Έλληνας από Ευρωλίγκα που κλείνει ο ΠΑΟ - "Αυτόν πρέπει να κρατήσει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ"!
Μπάσκετ
| 2023-04-25 10:00:00

Ο πρώτος Έλληνας από Ευρωλίγκα που κλείνει ο ΠΑΟ - "Αυτόν πρέπει να κρατήσει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ"!

του Γιώργου Κτενά

Το στυλ μπάσκετ του Τούρκου και οι πρώτες κινήσεις. Ο Γιώργος Μπουσβάρος εξηγεί στο Sportdog.gr γιατί γιατί ο κόουτς της Εφές ήταν η ιδανική επιλογή για το Τριφύλλι και σχολιάζει τις πρώτες αλλαγές στο ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Την έλευση του Εργκίν Αταμάν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού αλλά και το ρεπορτάζ που θέλει τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να είναι στη λίστα των υποψηφίων για να φορέσουν την πράσινη φανέλα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Γιώργος Μπουσβάρος.

Ο παλαίμαχος άσος τού Άρη και γνωστός μπασκετάνθρωπος αποκάλυψε τι πιστεύει για την επιλογή τού Τούρκου προπονητή, ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού δεν θα αφήσει να αποχωρήσει από το ρόστερ, αλλά και τι πιστεύει για την Ευρωλίγκα.

"Θα εκπλαγώ αν δεν κρατήσει τον Μπέικον" - Ατάκα για τον Μήτρου Λονγκ

"Μεγάλος προπονητής ο Αταμάν, τον ξέρω γιατί έχω καλές σχέσεις με την Εφές. Αυτό χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός, να πάρει ένα μεγάλο όνομα, να φτιάξει την ομάδα του, να ελέγξει τις καταστάσεις. Ποιον άλλον να πάρει δηλαδή από αυτούς που υπάρχουν στην Ευρώπη; Είναι και καλός άνθρωπος, μια χαρά επιλογή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Μπουσβάρος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μακάρι να φτιάξει ομάδα που θα κάνει τον Παναθηναϊκό να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στην Ευρωλίγκα. Με το στιλ που παίζει ο Αταμάν, πάντως, θα εκπλαγώ αν δεν κρατήσει τον Μπέικον στο ρόστερ".

Το όνομα του Ναζ Μήτρου Λονγκ, επίσης, έχει γραφτεί για τον Παναθηναϊκό.

"Έλληνας θα γίνει μάλλον, μακάρι να γίνει δηλαδή. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν ο Αταμάν και ο Μπετσίροβιτς στο μυαλό τους. Στον Παναθηναϊκό επενδύουν σε μικρούς, γιατί στη θέση 4 εκτός από τον Αγραβάνη, έχουν και τον Χουγκάζ και τον Σαμαντούροφ, έχουν πιτσιρίκια. Όταν φτιάξει την ομάδα που θέλει, θα μπορώ να πω την άποψή μου πιο εύκολα. Αλλά είναι πολύ καλή λύση ο Μήτρου Λονγκ για τον Παναθηναϊκό".

Για την Ευρωλίγκα;

"Δύσκολα είναι τα πράγματα στην Ευρωλίγκα, όλοι νομίζουν ότι η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο φαβορί και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει 3-0 τη σειρά. Και η Ρεάλ Μαδρίτης αν κερδίσει τα 2 πρώτα ματς θα ανοίξει ο δρόμος, αλλά γενικά τις υπόλοιπες σειρές τις βλέπω αμφίρροπες".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Plan B με αντι-Καμπάτσο από NBA στον ΠΑΟ - Φήμες για κορυφαίο όνομα - Αλλάζει ο χάρτης στην Ευρωλίγκα
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags