Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: Το Περιστέρι "χάνει" τον Αρχηγό
Μπάσκετ
| 2023-04-29 17:00:00

"Τελειώνει" ο Σπανούλης από Περιστέρι - Ανατροπή πριν τον ΠΑΟ - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" ο Σπανούλης από Περιστέρι - Ανατροπή πριν τον ΠΑΟ - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα!

Άφωνη όλη η Ευρώπη με το ξεκίνημά του στην προπονητική. Ο νεαρός προπονητής κάνει μία τρομερή σεζόν στο ντεμπούτο του κι ενώ ετοιμάζεται για τις... μάχες με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του. Διαβάστε στο Sportdog.gr

Βασίλης Σπανούλης: Εξαιρετική σεζόν διανύει φέτος το Περιστέρι, για τα δεδομένα του συλλόγου, και ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην άκρη του πάγκου.

Αρχικά, κατάφερε με καλό μπάσκετ να συνδυάσει εξαιρετική ελληνική και ευρωπαϊκή παρουσία, δεδομένου ότι έφτασε να παίζει μέχρι τα μέσα Γενάρη στο BCL, καθώς αποκλείστηκε από την Ντιζόν στη μάχη για την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Στην Ελλάδα όλοι θυμόμαστε ότι πριν από λίγο καιρό η ομάδα των δυτικών Προαστίων έφτασε για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου (ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό), στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ στα πλέι οφ έφτασε ήδη στα ημιτελικά αποκλείοντας την ΑΕΚ και περιμένει τους Πράσινους… αγριεμένη, αλλά με μειονέκτημα έδρας.

 

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί προφανώς η παρουσία τού V-Span ήταν καταλυτική τόσο στον σχεδιασμό τής ομάδας όσο, φυσικά, και στο να εμπνεύσει παίκτες και συνεργάτες, προκειμένου το Περιστέρι να κάνει ένα ιστορικό step up στην μπασκετική του διαδρομή.

Κάπου εδώ είναι που έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog μια πληροφορία από την μπασκετική πιάτσα, που θέλει τον Βασίλη Σπανούλη να μην συνεχίζει στον πάγκο του Περιστερίου! Όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένος κ.λπ., αλλά γιατί έχει σχέδια για την προπονητική του καριέρα.

Σχέδια που δεν μπορούν να καλυφθούν, όπως φαίνεται, από την ομάδα των δυτικών προαστίων, αφού είναι ξεκάθαρο ότι έχουν πεπερασμένο όριο οι δυνατότητές της. Πού θα πάει; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες τοπ επιπέδου που να ψάχνουν για προπονητή. Υπάρχουν ομάδες όμως που ναι μεν μπορεί να μην συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, αλλά θα μπορούν να του προσφέρουν αφενός μεγαλύτερο μπάτζετ για να διαχειριστεί, αφετέρου θα εξασφαλίσει περισσότερες μπασκετικές εμπειρίες.

Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, γιατί κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει στο τέλος της γραφής να συνεχίσει στο Περιστέρι ο Σπανούλης. Γιατί αν φύγει, θα φύγει για κάτι καλό. Πάντως στην μπασκετική πιάτσα είναι κάτι που ψιθυρίζεται και αυτό καλό είναι να το κρατήσουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατακάρα Βεζένκοφ που κάνει κρότο - "Δεν έχω γίνει ακόμη ο επόμενος Σπανούλης ή Πρίντεζης" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags