Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όσα εμπόδια και να του βάλουν, το ΟΑΚΑ προς πείσμα κάποιων λίγων θα πάει στον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2023-05-02 12:39:00

Όσα εμπόδια και να του βάλουν, το ΟΑΚΑ προς πείσμα κάποιων λίγων θα πάει στον Παναθηναϊκό!

Όσα εμπόδια και να του βάλουν, το ΟΑΚΑ προς πείσμα κάποιων λίγων θα πάει στον Παναθηναϊκό!

Αυτό που θέλουν ΕΟΕ-ΕΟΚ δεν είναι καμία υπεράσπιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, παρά μόνο το κακό του Τριφυλιού.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έκανε χθες (1/5) σαφή και αήθη επίθεση στον Παναθηναϊκό, επιχειρώντας να μπλοκάρει με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ για τα επόμενα 49 χρόνια. Βαγγέλης Λιόλιος και ΕΟΕ χεράκι-χεράκι προσπαθούν να βάλουν "στοπ" στην ψηφισμένη απόφαση για παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Εξάστερο, σε μία κίνηση που μόνο οργή προκαλεί.

Όπως έγινε σαφές στην πρώτη ανακοίνωση (πριν την κατεβάσουν και μιλήσουν τάχα για ερασιτεχνικό αθλητισμό), στόχος τους ήταν και παραμένει να μην δοθεί το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Αλήθεια, που ήταν η ΕΟΕ όταν το κράτος γκρέμιζε για τους Ολυμπιακούς αγώνες το "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο της ανήκε και ξεσπιτωνόταν ο στίβος; Πουθενά είναι η απάντηση, διότι αυτό που θέλουν δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακό του Παναθηναϊκού.

Όμως ο δρόμος, πλέον, δεν γυρίζει πίσω. Όσα εμπόδια και να του βάλουν, το ΟΑΚΑ προς πείσμα κάποιων λίγων θα πάει στον Παναθηναϊκό! Όπως έχει ψηφιστεί και εγκριθεί από τη Βουλή των Ελλήνων. Και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι υπογραφές Πολιτείας και Παναθηναϊκού μπορούν ακόμα να πέσουν πριν τις εκλογές.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι για Αμερικανό - ΠΑΟ για Μιλουτίνοφ, Λεζόρ - Μάχη Πασκουάλ με Σφαιρόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags