Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν τον ζήτησε, ο Γιαννακόπουλος τον… φέρνει από NBA - 37χρονος που θα κάνει πλάκα στην Ευρώπη!
Μπάσκετ
| 2023-05-09 19:28:00

Ο Αταμάν τον ζήτησε, ο Γιαννακόπουλος τον… φέρνει από NBA - 37χρονος που θα κάνει πλάκα στην Ευρώπη!

του Pick n' Scroll
Ο Αταμάν τον ζήτησε, ο Γιαννακόπουλος τον… φέρνει από NBA - 37χρονος που θα κάνει πλάκα στην Ευρώπη!

Το plan-Β στο Τριφύλλι, που μπαίνει δυνατά στις μεταγραφές. Ο Τούρκος προπονητής συζήτησε για συγκεκριμένα ονόματα και περιμένει να προχωρήσουν άμεσα οι συζητήσεις, ωστόσο επειδή οι περιπτώσεις είναι δύσκολες, υπάρχουν και οι εναλλακτικές. Διαβάστε στο Sportdog.gr...

Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει την ομάδα της επόμενης χρονιάς, έχει τακτοποιήσει τις υποθέσεις Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μωραϊτη και έχει θέσει ως βασικούς στόχους τον Καμπάτσο, τον Λεζόρ και τον Χεζόνια. Επειδή, όμως, αυτές οι υποθέσεις είναι πολύ δύσκολες, έχει και εναλλακτικό πλάνο και μεγάλο μέρος αυτού έχει να κάνει και με το ΝΒΑ. Και αυτό γιατί στην Ευρωλίγκα οι επιλογές από το πάνω ράφι δεν είναι πάρα πολλές και συν τοις άλλοις θα πάρουν σπουδαίους παίκτες και άλλες ομάδες, που μάλιστα έχουν και βαθύτερο πορτοφόλι από τους «πράσινους».

Όταν λέμε ΝΒΑ, ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα και μέσα σε αυτά είναι και ο Ισπανός, Χουάντσο Χερνανγκόμεθ. Ο 28χρονος φόργουορντ πήγε στο ΝΒΑ το 2016 αλλά τον Φεβρουάριο που μας πέρασε «κόπηκε» από τους Τορόντο Ράπτορς. Και από τότε είναι χωρίς ομάδα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του: στο ΝΒΑ, δηλαδή, ή να επιστρέψει στην Ευρώπη; 

Όπως ακούγεται, πάντως, ο Παναθηναϊκός τον έχει στο στόχαστρό του αν και ο Ισπανός είναι δύσκολη περίπτωση καθώς αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να τον πάρουν και τα μεγάλα κλαμπ της χώρας του.

Ενας ακόμη Ευρωπαίος, που είναι πιθανό να επιστρέψει στην «Γηραιά Ηπειρο» είναι και ο Γκόραν Ντράγκιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ είναι στο ΝΒΑ από το 2008 (με μία μικρή στάση στην Μπασκόνια) και τελευταίως ήταν στους Μπακς. Φαίνεται πως ο κύκλος του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έχει κλείσει και θα είναι τεράστια υπόθεση για όποια ομάδα από την Ευρώπη τον πάρει, στην περίπτωση, βέβαια, που αποφασίσει να επιστρέψει στα μέρη μας.

Ακόμη και στα 37 του είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει την διαφορά με τον Παναθηναϊκό να έχει στραμμένα τα μάτια του σε κάθε καλή περίπτωση, που υπάρχει, αλλά και που μπορεί να προκύψει στο άμεσο μέλλον.

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα το ρόστερ και ο μηχανισμός του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τις επιθυμίες του Τούρκου προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαιώσε τη συνάντηση με Γιαννακόπουλο ο Αταμάν - Τι συζήτησαν - "Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον ΠΑΟ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags