Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δυναμίτης" από το ΝΒΑ για αντι-Βεζένκοφ στο ΣΕΦ - "Χτυπάνε" τον παίκτη που θέλει ο ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2023-05-13 21:36:00

"Δυναμίτης" από το ΝΒΑ για αντι-Βεζένκοφ στο ΣΕΦ - "Χτυπάνε" τον παίκτη που θέλει ο ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
"Δυναμίτης" από το ΝΒΑ για αντι-Βεζένκοφ στο ΣΕΦ - "Χτυπάνε" τον παίκτη που θέλει ο ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι!

Φούντωσαν οι φήμες λίγο πριν το Final Four. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει στόχο την κατάκτηση της 4ης Ευρωλίγκας, όμως σε Αμερική και Ελλάδα έχουν ήδη φουντώσει τα σενάρια για την επόμενη ημέρα και κυρίως για την πιθανή αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ. Το sportdog.gr παρουσιάζει τα πρώτα ονόματα που εξετάζονται ως αντικαταστάτες του.

Ο Ολυμπιακός έχει τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ της Α1, έχει πολύ περισσότερο το μυαλό του στο Κάουνας, αλλά κάπου περισσεύει χρόνος και για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά. Ειδικά όταν πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα παίζει του χρόνου στο ΣΕΦ, αλλά θα μετακομίσει στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Αν οριστικοποιηθεί κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες θα πρέπει να κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Βεζένκοφ μαζί με τον Σλούκα και τον Φαλ είναι οι πιο κομβικοί παίκτες της ομάδας. Οπότε γίνεται κατανοητό, πόσο μεγάλο κενό θα υπάρξει αν φύγει ο Βούλγαρος.

Παίκτες στην θέση του δεν είναι εύκολο να βρεθούν στην Ευρωλίγκα. Ο Ζακ Λεντέι της Παρτίζαν κάνει πολύ καλή χρονιά, αλλά δεν έχει το μακρινό σουτ του Βεζένκοφ. Ο Γιόχανς Βόιγκτμαν της Αρμάνι έχει ανέβει τελευταία, αλλά δεν είναι του βεληνεκούς, που χρειάζεται η ομάδα του Πειραιά.

Επομένως το πιο πιθανό είναι να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης στην πολύ πιο ευρεία πλατφόρμα του ΝΒΑ. Εκεί, όπου υπάρχουν παίκτες για όλα τα γούστα. Τις προάλλες άλλωστε επισημάναμε το όνομα του Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό

Δεν είναι, όμως, ο μόνος. Ο Ολυμπιακός θα έχει πολλά ονόματα να «σκαλίσει» και ανάμεσα σε αυτά μπορεί να είναι και ο Ντάριο Σάριτς με τον Ισμαϊλ Γουεϊνράιτ. Ο Σάριτς δεν διανύει τα καλύτερά του χρόνια στο ΝΒΑ και παρότι ο ατζέντης του έχει πει ότι θα συνεχίσει εκεί, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή. Ο Κροάτης έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να καλύψει το κενό του Βεζένκοφ.

Τον Γουεϊνράιτ τον ήθελε παλιότερα ο Ολυμπιακός, αλλά δεν προχώρησε την περίπτωσή του. Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ μπορεί να μείνει στο ΝΒΑ αν το θελήσουν οι Σανς. Αυτοί έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τι θα κάνουν για την επόμενη χρονιά. Αν τον «κόψουν», είναι πιθανό ο δυναμικός παίκτης να επιστρέψει στην Ευρώπη (είχε παίξει παλιότερα στην Γερμανία). Και αν γίνει αυτό, πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας θα κοιτάξουν την περίπτωσή του.

Πάντως, όπως είναι φυσικό, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Βεζένκοφ ασχολούνται με το τώρα. Με την επόμενη μέρα, με το επόμενο παιχνίδι. Η μέρα άλλωστε του NBA out για Ολυμπιακό και Βεζένκοφ αργεί ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόντρα πριν το Final Four - Ο Ταβάρες πέταξε "σπόντα" για Σλούκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags