Παναθηναϊκός: Το βράδυ της Δευτέρας η ΤΣΣΚΑ νίκησε την Ζενίτ με 82-79 και κατέκτησε έτσι την τρίτη θέση στη VTB LEAGUE. Οι Μοσχοβίτες είχαν αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία παλεύει με την Ούνιξ Καζάν για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Ούνιξ είναι κοντά στο να τα καταφέρει, καθώς προηγείται με 3-1.

Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της πανηγύρισε την τρίτη θέση, μετά από το συγκλονιστικό παιχνίδι, που έγινε, και σιγά σιγά θα βάλει μπροστά το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Σε αυτό δεν υπολογίζει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έδωσε σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Ο Σέρβος σέντερ δεν έκανε κάτι το σπουδαίο, έχοντας 3 πόντους και 9 ριμπάουντ, αλλά γενικώς πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν.

Και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα με την Βίρτους Μπολόνια να του έχει στρώσει ένα χαλί με ευρώ. Από τον Ολυμπιακό δεν ακούγεται κάτι για ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρβου, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του για την θέση του σέντερ και πιο συγκεκριμένα στον Λεζόρ της Παρτίζαν (δείτε τις καλύτερες στιγμές του στη Euroleague στο βίντεο πάνω από το κείμενο).

Το ΤΣΣΚΑ-Ζενίτ ίσως ήταν το τελευταίο στον πάγκο της Ζενίτ και για τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο Ισπανός προπονητής θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο. Τουλάχιστον τώρα. Η Μπαρτσελόνα δεν θα υπάρχει για τον Πασκουάλ αν η ισπανική ομάδα πάρει την Ευρωλίγκα (θα μείνει δηλαδή ο Γιασικεβίτσιους), ενώ για την Ρεάλ υπάρχει έντονη σύνδεση με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Υπάρχει, όμως, και η Εφές, που ψάχνει προπονητή καθώς ως γνωστόν ο Εργκίν Αταμάν θα είναι του χρόνου στον Παναθηναϊκό. Και ο Πασκουάλ έχει ακουστεί για την Εφές, όπως και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που περιμένει πάνω από το ακουστικό του.

Γενικώς πάμε για ένα ακόμη «θερμό» καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα είναι εκείνος, που θα ταράξει τα νερά με τις μεταγραφές, που θα κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mπαμ" Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό - Θα "ξεράνει" όλη την Ευρώπη - Φέρνει "μπομπέρ" από ΝΒΑ