Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστια πρόταση για Παπαγιάννη - Το πήρε απόφαση ο Αταμάν - Ποια ομάδα είναι φαβορί να τον υπογράψει!
Μπάσκετ
| 2023-05-18 16:35:00

Τεράστια πρόταση για Παπαγιάννη - Το πήρε απόφαση ο Αταμάν - Ποια ομάδα είναι φαβορί να τον υπογράψει!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να κάνει ακόμα μία επιθυμία του Αταμάν πράξη.

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει με γοργούς ρυθμούς το χτίσιμο της επόμενης ημέρας, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει κάνει περισσότερες από μία συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη δόμηση του νέου ρόστερ.

Όπως έχουμε επαναλάβει, περιπτώσεις όπως των Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο θεωρούνται κλεισμένες, ενώ νέα ονόματα μπαίνουν διαρκώς στο προσκήνιο. Τελευταίο χρονικά εκείνο του Κέβιν Πάντερ της Παρτιζάν, στον οποίο οι Πράσινοι φέρονται να του έχουν καταθέσει μία τεράστια οικονομικά πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Ταυτόχρονα, ο Αταμάν έχει θέσει σχεδόν... βέτο για την παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη! Ο Τούρκος προπονητής θεωρεί και το έχει πει ανοικτά στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ότι ο Έλληνα ψηλός είναι παίκτης χωρίς "ταβάνι". Θεωρεί πως στα χέρια του θα εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης. Γι' αυτό έχει ζητήσει οπωσδήποτε την παραμονή του από τη διοίκηση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να κάνει ακόμα μία επιθυμία του Αταμάν πράξη, κρατώντας τον Παπαγιάννη κάτοικο ΟΑΚΑ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών γίνονται σε καλό κλίμα, καθώς είναι πρόθεση και του ίδιου του Big-Papa να συνεχίσει στα πράσινα, παρά τις "σειρήνες" από τη Φενέρ του Ιτούδη. Πόσο μάλλον σε μία καινούργια ομάδα του Τριφυλλιού, που θα έχει στόχο να κυριαρχήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το προσδοκώμενο deal Παναθηναϊκού - Παπαγιάννη, αναμένεται μάλιστα να κλείσει με ένα συμβόλαιο περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για τον αρχηγό του Εξάστερου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον ΠΑΟ - Φεύγουν 7, γλιτώνει ο Πονίτκα - Top όνομα για αντι-Καμπάτσο, έκπληξη με Καλάθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags