Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη μεταγραφή Αγγελόπουλων μετά το F4 - Έλληνα γκαρντ 1.96μ. - Ανακάλυψε τον... επόμενο Σλούκα!
Μπάσκετ
| 2023-05-20 12:30:00

Η πρώτη μεταγραφή Αγγελόπουλων μετά το F4 - Έλληνα γκαρντ 1.96μ. - Ανακάλυψε τον... επόμενο Σλούκα!

του Παναγιώτη Νικολάου

Κίνηση-έκπληξη στο Λιμάνι, με παίκτη που ήδη ξεχωρίζει. Οι Πειραιώτες δεν μπορούν να περιμένουν για την κούπα της Κυριακής, αλλά και για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Άλλωστε, εδώ και χρόνια δουλεύουν χτίζοντας και όχι ξοδεύοντας και έτσι έφτασαν στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης

Μπορεί η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4 να επισκίασε οτιδήποτε άλλο γύρω από τη ομάδα, και εντελώς δικαίως καθώς η επιτυχία είναι τεράστια σε μια Euroleague που τα μπάτζετ των περισσότερων ομάδων είναι πολύ υψηλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ρεπορτάζ περιορίζεται μόνο εκεί!

Για να επιστρέψουμε σε αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν σταματήσει ποτέ να ασχολούνται με την ομάδα και την εξέλιξή της, την πρόοδό της, τους παίκτες που μπορούν να έρθουν και να της δώσουν πράγματα.

Σε αυτή τη λογική δεν έχουν σταματήσει ποτέ να ασχολούνται με περιπτώσεις Ελλήνων αθλητών που μπορούν να αποτελέσουν επένδυση, ειδικά από τη στιγμή που ο κορμός της επιτυχίας τα τελευταία χρόνια είναι από γηγενείς καλαθοσφαιριστές - Από τον Παπανικολάου και τον Σλούκα, μέχρι τον Λαρεντζάκη και τον Λούντζη.

Ακριβώς με το ίδιο πλάνο σκοπεύουν να συνεχίσουν να κινούνται: Κορμός από καλούς Έλληνες και προσεκτικές επιλογές ξένων αθλητών, που έρχονται για να κάνουν τη διαφορά. Για αυτό και χρειάζεται να γίνεται...παιδομάζωμα, προκειμένου να μπορούν οι παίκτες να εξελιχθούν μέσα από την ομάδα και να φανεί αν μπορούν να βρεθούν στην τελική 12άδα της.

Για αυτό και, όπως εφτασε στα αυτιά τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ένας παίκτης τού Άρη που ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι και αυτός δεν είναι ο Όμηρος Ντεζήπογλου (-το πιθανότερο είναι ο 21χρονος άσος να βρεθεί στην ΑΕΚ ή να συνεχίσει τελικά στον Άρη), αλλά ο Γιώργος Φίλλιος.

Ο ύψος 1,96 γκαρντ προέρχεται από τον Ηρακλή και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει κλείσει για να έρθει στον Ολυμπιακό όχι το φετινό καλοκαίρι, αλλά εκείνο του 2024! Άλλωστε, είναι γεννηθής μόλις το 2002, άρα οντως χρειάζεται να ψηθεί πριν περάσει την πόρτας μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Κρατήστε το όνομά του σε μια άκρη του μυαλού σας γιατί οι Πειραιώτες τον έχουν κλείσει και δεν ενδιαφέρονται απλά για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικό σκηνικό με Παπανικολάου στο ημίχρονο - Δεν πρόλαβε να... απολύσει Σάρας - Τεράστιο φαβορί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags