Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Αποκάλυψη... βόμβα από Βεζένκοφ - "Ήμουν κοντά να τα παρατήσω" - Ατάκες για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα (vid)
Μπάσκετ
| 2023-05-20 20:22:00

Αποκάλυψη... βόμβα από Βεζένκοφ - "Ήμουν κοντά να τα παρατήσω" - Ατάκες για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα (vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη... βόμβα από Βεζένκοφ - "Ήμουν κοντά να τα παρατήσω" - Ατάκες για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα (vid)

Σε μια απίστευτη εξομολόγηση προχώρησε ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού που μίλησε με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της Euroleague για τις δυσκολίες που είχε, αλλά και σε όσα οφείλει στους Ερυθρόλευκους και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Σάσα Βεζένκοφ: Απίστευτη εξομολόγηση από τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού που μιλώντας στο κανάλι της Euroleague με αφορμή την κατάκτηση του βραβείου MVP αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε, λέγοντας ότι βρέθηκε κοντά στο να τα παρατήσει, ενώ μίλησε και για την βοήθεια που του έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

"Νιώθω καλά, νιώθω ευλογημένος πάνω από όλα που μπόρεσα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με την οικογένειά μου και με την ομάδα μου. Όταν ξεκίνησα το μπάσκετ ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν γεμάτα προπονήσεις και δυσκολίες. Αυτό το βραβείο μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να προσπαθώ να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στην EuroLeague τίποτα δεν ήταν εύκολο. Έβλεπα τα λάθη μου και δεν προσπαθούσα ποτέ να βρω δικαιολογίες, ακόμα κι αν κάποιες φορές υπήρχαν δικαιολογίες ή κάποιος δεν ήταν δίκαιος απέναντι μου. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν το πώς θα φτάσω στο στόχο μου, στο υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, οπότε πρέπει να είσαι πνευματικά προετοιμασμένος ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά ή όπως το θέλεις. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, τραυματισμοί. Δεν μπορείς να τα ελέγξεις όλα στο 100%. Πρέπει είναι είσαι σκληρός πνευματικά και να έχεις κοντή μνήμη.

Υπήρχαν στιγμές που ήμουν πεσμένος και ήθελε να τα παρατήσω. Που δεν πίστευα ότι άξιζα όσα μου έδιναν, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, γιατί αυτή ήταν η θέση μου. Το να αγχώνεσαι είναι πολύ εύκολο, αλλά θα έλεγα στον νεαρότερο εαυτό μου "έκανες καλά που δεν παραιτήθηκες και είσαι εδώ που είσαι τώρα.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας είδε προοπτική σε μένα. Με πίστεψε. Έκανε και τους συμπαίκτες μου να εμπιστευτούν τις ικανότητές μου. Χρωστάω πολλά σε όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Με βοήθησαν από την αρχή να αποδώσω και να πετύχω. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά για να του δώσω πίσω (σσ. του κόουτς), όσα μου δίνει. Η μέθοδος είναι η ίδια. Μόνο ο θεός ξέρει τι θα γίνει, αλλά η συνταγή είναι η ίδια. Θέλουμε το τρόπαιο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες το θέλουν, οπότε αν φέτος κλείσουμε τη χρονιά με τον τίτλο της EuroLeague, θα είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα όνειρά μου. Ελπίζω ότι θα φύγουμε με χαμόγελα από εδώ", είπε ο Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "30 εκατομμύρια για τον Τσιμίκα - Ομάδα έκπληξη της Premier - Τον έκανε... ρεπατζή ο Κλοπ στο Λίβερπουλ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags