Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Μιλουτίνοφ και Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Βεζένκοφ - "Δεν έχει διάθεση να..."
Μπάσκετ
| 2023-05-25 15:17:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για Μιλουτίνοφ και Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Βεζένκοφ - "Δεν έχει διάθεση να..."

Sportdog Team

Ο Νίκος Ζέρβας τόνισε ότι είναι θετικό για τον Ολυμπιακό που ακολουθούν τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός καλείται να γυρίσει σελίδα έπειτα από το πικρό φινάλε στο Final 4, στρέφοντας πλέον οριστικά την προσοχή του στα playoffs της Basket League.

Οι Πειραιώτες δίνουν σήμερα το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά και όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Τάσο Νικολογιάννη είναι θετικό το γεγονός ότι ακολουθούν τα δύο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά» τη δεδομένη στιγμή.

«Έχει ενδιαφέρον να δούμε τη γλώσσα του σώματος», επεσήμανε ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων και ανέφερε ότι ο Ταρίκ Μπλακ έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο, ενώ υπενθύμισε ότι ο Αϊζέια Κάνααν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ, ανέλυσε τα δεδομένα, ενώ επεσήμανε ότι «δεν έχει διάθεση να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα». Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι με Μιλουτίνοβ. Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, πιο πολύ ενδιαφέρεται ο Νίκολα Μιλουτίνοβ να επιστρέψει στην Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψηλός με τρίποντο ο… αντι-Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό – 100% επιλογή Μπαρτζώκα – Στη λίστα και ο Καλάθης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags