Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν συμφώνησε ο Σλούκας με Ολυμπιακό - Μόνο έτσι γυρίζει ο Μιλουτίνοφ - Άσο της Ρεάλ θέλει ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2023-05-26 23:18:00

Δεν συμφώνησε ο Σλούκας με Ολυμπιακό - Μόνο έτσι γυρίζει ο Μιλουτίνοφ - Άσο της Ρεάλ θέλει ο Μπαρτζώκας

του Pick n' Scroll

Τα τρία ονόματα που ξεχωρίζουν στη μεταγραφική λίστα. Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Έλληνα γκαρντ, γιατί η επιστροφή του Σέρβου σέντερ δεν είναι τόσο εύκολη και το πρωτάθλημα που αποτελεί... μονόδρομο για το φινάλε της σεζόν στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, να κάνει το 3-0 και να πάρει έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο Σάσα Βεζένκοφ, «πρέπει να τελειώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Με την κατάκτηση δηλαδή της κούπας.

Οι Πειραιώτες είναι συναισθηματικά φορτισμένοι από τον τρόπο, που έχασαν στην Ευρωλίγκα, αλλά σιγά σιγά πρέπει να «καθαρίζουν», προκειμένου να πάνε και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Παράλληλα δουλεύουν και για την επόμενη σεζόν παρότι αυτό δεν φαίνεται και τόσο. Ολοι ακούνε και λένε για τις κινήσεις, που κάνει και προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν είναι πολύ πίσω.

Εχει ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών και βολιδοσκοπεί τις προθέσεις τους. Κυρίως στις θέσεις των ψηλών, εκεί, όπου είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πίσω τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά με τους δικούς τους οικονομικούς όρους. Αν τους δεχθεί ο Σέρβος, τότε μπορεί να γίνει η επιστροφή.

Ο Ολυμπιακός δεν «τρελαίνεται» με τον δείνα ή τον τάδε παίκτη. Τον ενδιαφέρει η ομάδα, το σύνολο. Και έτσι πορεύεται.

Για τις θέσεις των γκαρντ υπάρχουν σκέψεις, που θα γίνουν πιο ζωηρές, μόλις οριστικοποιηθεί το θέμα του Σλούκα. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ελληνα γκαρντ.

Ο Μπαρτζώκας θα γούσταρε πολύ έναν παίκτη σαν τον Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια. ‘Η τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (τα φετινά highlights του στο βίντεο πάνω από το κείμενο), που πήρε την Ευρωλίγκα με την Ρεάλ (που είναι και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού). Και ο Νέιπιρ της Αρμάνι είναι από εκείνους, που του έχουν κάνει κλικ.

Προς το παρόν, όμως, δεν πρόκειται να προχωρήσει κάτι. Γιατί αλλιώς θα είναι το πλάνο αν μείνει ο Σλούκας και αλλιώς αν φύγει.

Αυτό, που νοιάζει τον Ολυμπιακό πρώτιστα είναι τα πλέι-οφ και το πρωτάθλημα. Αν το κατακτήσει, μετά θα γίνει πολύ πιο εύκολο το έργο του για να φτιάξει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Και ας είναι πολύ αμφίβολο αν θα μείνουν ο Βεζένκοφ με τον Σλούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει πριν τους τελικούς στον Ολυμπιακό - Έκλεισαν τη συμφωνία στο Final 4 οι Αγγελόπουλοι (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags