Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Για αυτό ζορίστηκε ο ΠΑΟ - Καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά μετά το F4... - Αυτόν θα σημαδέψει ο Μπαρτζώκας"
| 2023-06-01 13:49:00

"Για αυτό ζορίστηκε ο ΠΑΟ - Καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά μετά το F4... - Αυτόν θα σημαδέψει ο Μπαρτζώκας"

του Γιώργου Κτενά
"Για αυτό ζορίστηκε ο ΠΑΟ - Καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά μετά το F4... - Αυτόν θα σημαδέψει ο Μπαρτζώκας"

Μπορεί το Τριφύλλι να πάει σε 5 παιχνίδια τους τελικούς; Ανάλυση για την σειρά των "αιωνίων" που ξεκινάει φέτος με ξεκάθαρο φαβορί! 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι φετινοί τελικοί τής Basket League είναι προ των πυλών, δεδομένου ότι έστω και στο 5ο ματς οι Πράσινοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από το αξιόμαχο Περιστέρι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπουσβάρο, παλαίμαχο άσο τού Άρη και γνωστό μπασκετάνθρωπο, προκειμένου να σχολιάσει πώς περιμένει τα παιχνίδια που πλησιάζουν.

"Πάντα ζορίζεται με το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός. Ήταν ομαδάρα, αλλά αυτή η ομάδα δεν υπάρχει σήμερα στον Παναθηναϊκό. Εντάξει, είναι και ο Σπανούλης στο Περιστέρι φέτος και τα πηγαίνει καλά", ανέφερε αρχικά ο Γ. Μπουσβάρος.

Πώς είδατε τον Ολυμπιακό στη σειρά με τον ΠΑΟΚ;

"Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα από όλους στην Ελλάδα, τι συζητάμε; Αλλά όλες οι ομάδες μετά την Ευρωλίγκα έχει πτώση στην απόδοσή τους".

"Μακάρι να πάμε σε 5 ματς - Αυτόν θα σημαδέψει ο Μπαρτζώκας - Γερό παιδί ο Μποχωρίδης"

Πώς περιμένετε τους τελικούς;

"Δεν είναι όπως παλιά, που είχαν αίγλη, μακάρι να πάμε σε 5 αγώνες, για να δούμε μπάσκετ. Είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός. Ο Αγραβάνης είπε ότι είναι μουσικές καρέκλες αυτό που παίζει ο Ολυμπιακός, αλλά να δούμε τα ματς πρώτα. Όπως και τα ματς του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι".

Υπάρχει η πληροφορία ότι θα "σημαδέψει" τον Λι ο Μπαρτζώκας.

"Έχει λογική αυτό, δεν είναι κακή σκέψη, γιατί είναι ο μοναδικός πλέι μέικερ που έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά και ο Μποχωρίδης είναι γερό παιδί και ξέρει να παίξει".

Σηκώνει πρόβλεψη;

"Να δούμε καλά ματς έχει σημασία, όχι πόσα θα είναι".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρανσίσκο και Σμιθ ο Ολυμπιακός - Υπογράφει ο Μήτογλου - Πάντερ, Μπομπουά και… Μίροτιτς ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags