Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ - Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για αλλοίωση αποτελέσματος και... MVP! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-06-04 23:22:00

Η φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ - Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για αλλοίωση αποτελέσματος και... MVP! (Vid)

Sportdog Team
Η φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ - Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για αλλοίωση αποτελέσματος και... MVP! (Vid)

Οι Πράσινοι διαμαρτύρονται για την απόφαση, που έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να πάει στις βολές να ανακτήσει το προβάδισμα ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 66-65, ο Γουόκαπ κέρδισε φάουλ από τον Αγραβάνη ενώ απέμεναν μόλις 0.3 δευτερόλεπτα για τη λήξη της επίθεσης.

Το σφύριγμα, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους Πράσινους, έδωσε την ευκαιρία στον Γουόκαπ να εκτελέσει βολές και να ξαναβάλει τον Ολυμπιακό μπροστά με 67-66, αφού ευστόχησε και στις δύο.

 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Παναθηναϊκός εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ συνολικά και δεν στέκεται μόνο στην προαναφερθείσα φάση με Αγραβάνη-Γουόκαπ.

Μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τη διαιτησία, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία της ρέφερι Τσαρούχα και έγραψε "MVP" και Αλλοίωση αποτελέσματος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags