Facebook Pixel Συνδέουν την ΑΕΚ με μεγάλο όνομα - Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον η Ένωση!
Μπάσκετ
| 2023-06-05 19:57:00

Συνδέουν την ΑΕΚ με μεγάλο όνομα - Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον η Ένωση!

Sportdog Team
Συνδέουν την ΑΕΚ με μεγάλο όνομα - Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον η Ένωση!

Συνεχίζονται οι επαφές για την επόμενη μέρα στους Κιτρινόμαυρους, και συγκεκριμένα για το ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις πληφορίες που θέλουν τον Ζοάν Πλάθα να βρίσκεται στη λίστα της.

Σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών, η Ένωση ψάχνει στην ξένη αγορά και κυρίως την ισπανική για τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ηλία Καντζούρη.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι και αυτό του Ζοάν Πλάθα. Οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαιώνουν ότι ο Καταλανός κόουτς είναι στη λίστα τους, ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ή κάποια εξέλιξη στην περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου:

«Επειδή τα Ελληνικά είναι δύσκολα, και η ανεπίσημη διάψευση από πλευράς της ΚΑΕ ερμηνεύτηκε ως... επιβεβαίωση από ορισμένους, ενημερώνω και ΕΠΙΣΗΜΑ, ότι ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΞΗ, κανενός προπονητή, δεν έχει προγραμματιστεί και ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν υπάρχει, με ΚΑΝΕΝΑΝ προπονητή.

Είναι αλήθεια, ότι έχει πραγματοποιηθεί μία έρευνα με βάση τα «θέλω» του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά καμία έρευνα δεν συνιστά είδηση. Παρακαλώ τους συναδέλφους να κάνουν υπομονή.

Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον και ενδεχομένως και τις ευγενείς προθέσεις, αλλά η ενημέρωση για την όποια επαφή ή εξέλιξη θα γίνει αρμοδίως.

Ο κ. Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του ασχολούνται σχολαστικά (και) με το θέμα αυτό, σταθμίζοντας καταστάσεις και δεδομένα, σε διάφορα μέτωπα, δίχως βερμπαλισμούς και βιασύνες, και θα ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ για όλα όταν έρθει η ώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει κλεισμένη μεταγραφή της ΑΕΚ ο ΠΑΟ - "Αρπάζει" Έλληνα ο Αλαφούζος με.. βοήθεια Μπεου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags