Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" στο Λιμάνι, ο πρώτος που "τέλειωσε" μετά τον ΠΑΟ - Νάναλι και άσο της Ρεάλ θέλει ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2023-06-05 22:38:00

"Καμπανάκι" στο Λιμάνι, ο πρώτος που "τέλειωσε" μετά τον ΠΑΟ - Νάναλι και άσο της Ρεάλ θέλει ο Μπαρτζώκας

του Pick n' Scroll
"Καμπανάκι" στο Λιμάνι, ο πρώτος που "τέλειωσε" μετά τον ΠΑΟ - Νάναλι και άσο της Ρεάλ θέλει ο Μπαρτζώκας

Η μεταγραφή έκπληξη που ετοιμάζει ο κόουτς για του χρόνου. Στο Λιμάνι καταλαβαίνουν πλέον πως οι Πράσινοι τους... βάζουν δύσκολα και για αυτό αναμένεται μετά την κατάκτηση του τίτλου, να κάνουν όλες τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις. Πού θα υπάρξει ενίσχυση και τα πρώτα ονόματα

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στον πρώτο τελικό και δεν ήθελε και πολύ να χάσει. Ξαφνικά δεν έγινε κακή ομάδα, αλλά αυτό, που λέει η πραγματικότητα είναι ότι δυσκολεύεται τρομερά φέτος στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, που είναι ίσως στη χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας του.

Στο τέλος ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα πάρει το πρωτάθλημα, όντας το φαβορί και με πλεονέκτημα της έδρας, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι το καλοκαίρι θα έχουν πολλή δουλειά. Μία δουλειά, που θα γίνει μεγαλύτερη αν ο Βεζένκοφ πάρει τον δρόμο για το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς. Ένα σενάριο, που είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί.

Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν βάλει ήδη την υπογραφή τους στο χαρτί της αποχώρησης. Όπως ο Αλεκ Πίτερς. Δεν είναι κακός παίκτης, ούτε παίζει ρόλο η άθλια χθεσινή του εμφάνιση. Είναι ότι οι Πειραιώτες θα ζητήσουν περισσότερα πράγματα του χρόνου για το ρόστερ τους γιατί ξέρουν ότι θα πρέπει να ανεβάσουν την ποιότητά τους. Ειδικά μάλιστα αν φύγει ο Βεζένκοφ.

Θα πάρει, λοιπόν, και τρίτο πλέι-μέικερ ο Ολυμπιακός για να έχει περισσότερους παίκτες να παίζουν με την μπάλα στα χέρια. Εχει ακουστεί ήδη το όνομα του Φρανσίσκο του Περιστερίου, αλλά και του παλιού του παίκτη, του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (φωτό), που είναι στην Ρεάλ. Στην λίστα υπάρχει και ο Ιφε Λούντμπεργκ, στη περίπτωση, που φύγει από την Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει και έναν αθλητικό φόργουορντ για να τον κολλήσει δίπλα στον Παπανικολάου. Ο «Παπ» κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος, αλλά οδεύει στα 34. Και δεν είναι εύκολο κάθε χρόνο να παίζει με αυτόν τον τρόπο. Ετσι ο Μπαρτζώκας θα του πάρει έναν παίκτη για να τον βοηθάει. Έναν παίκτη σαν τον Νάναλι (δείτε τις καλύτερες φετινές φάσεις του στο βίντεο πάνω από το κείμενο) της Παρτίζαν, που έχει μεγάλη εμπειρία, έχει ποιότητα και δεν έχει την απαίτηση να παίζει πάρα πολύ.

Στόχος τώρα του Ολυμπιακού είναι να πάρει το πρωτάθλημα και έτσι να κλείσει πετυχημένα την χρονιά. Από κει και πέρα θα προσπαθήσει να φτιάξει μία ομάδα, πιο δυνατή από την φετινή, που θα μπορέσει να κάνει και την επόμενη χρονιά την μία υπέρβαση μετά την άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Ζέρβας: "Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Μπαρτζώκα για το κλειστό ροτέισον"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags