Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας - Παναθηναϊκός: "Ο Μπαρτζώκας κάνει κακό στο μπάσκετ - Ποτέ δεν έγιναν αυτά ούτε με Ομπράντοβιτς ούτε με Γιαννάκη"!
Μπάσκετ
| 2023-06-06 20:21:00

"Ο Μπαρτζώκας κάνει κακό στο μπάσκετ - Ποτέ δεν έγιναν αυτά ούτε με Ομπράντοβιτς ούτε με Γιαννάκη"!

Sportdog Team
"Ο Μπαρτζώκας κάνει κακό στο μπάσκετ - Ποτέ δεν έγιναν αυτά ούτε με Ομπράντοβιτς ούτε με Γιαννάκη"!

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας τους, παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, έχουν έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης στον πάγκο τους, αλλά η έννοια του σεβασμού δεν έχει μπει ακόμα στη... χημεία της ομάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατάφερε έστω και απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που… δεν είναι αντάξιος του μεγέθους του να έχει κάνει 14 νίκες συνεχόμενες. Δεν εξετάζουμε καν πως κέρδισε, αν άξιζε, αν πάτησε επί πτωμάτων, αν το πέτυχε με τον Παναθηναϊκό να έχει μπάτζετ 4,5 εκατ. πέρυσι, αν φέτος τον κέρδισε τρεις φορές στο πρωτάθλημα σφάζοντας τον στο γόνατο. Δεν είναι αυτό το ζήτημα καν.

Το θέμα είναι ότι πήρε 14 νίκες που μπορεί να τις κάνει και 16, αλλά στο μυαλό όλων είναι για τους λάθος λόγους. Ενώ οι παίκτες του μιλούν με σεβασμό (πχ. Βεζένκοφ μετά το Game 1) εκείνος μιλά στην κάμερα λες και είναι στην κερκίδα των οργανωμένων, πολώνοντας το κλίμα αντί να κατευνάζει τα πνεύματα. Κι ύστερα εννοείται θα φταίμε εμείς που το καυτηριάζουμε… Διαβάστε το άρθρο που θα προκαλέσει αντιδράσεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags