Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πρώην Έλληνας σέντερ του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - 13π. και 8 ριμπάουντ μ.ο. - Αγοράζει και νεαρό σκόρερ!
Μπάσκετ
| 2023-06-07 19:40:00

Πρώην Έλληνας σέντερ του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - 13π. και 8 ριμπάουντ μ.ο. - Αγοράζει και νεαρό σκόρερ!

του Pick n' Scroll
Πρώην Έλληνας σέντερ του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - 13π. και 8 ριμπάουντ μ.ο. - Αγοράζει και νεαρό σκόρερ!

Όνομα έκπληξη στη λίστα Μπαρτζώκα για τη θέση "5"! Ποιος είναι ο σέντερ που μετά από μία καλή σεζόν εκτός Ελλάδας, μπορεί να επιστρέψει για να φορέσει αυτή τη φορά τα ερυθρόλευκα και όχι τα πράσινα;

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί, κάνοντας έτσι ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το Κάουνας, θέλουν τον χρόνο τους για να βρουν τα πατήματά τους και ευελπιστούν να μην την πατήσουν από τους «πράσινους», που από την πλευρά τους δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του και στην επόμενη χρονιά με βασική του έννοια να είναι αν θα μείνουν ο Βεζένκοφ με τον Σλούκα. Αν υπάρξει διαρροή και δη μεγάλη σε αυτό το κομμάτι, θα χρειαστεί ελληνική ενίσχυση. Το γεγονός ότι ο Ουόκαπ πήρε ελληνικό διαβατήριο, δεν θα φτάνει.

Ελληνες, όμως, καλής ποιότητας δεν υπάρχουν πολλοί. Είναι ελάχιστοι. Π.χ. ο Παπαπέτρου, που μπορεί να γίνει διαθέσιμος, δεν θα γυρίσει ποτέ στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει, όμως, ένας παίκτης, που αρκετοί δεν τον έχουν σκεφτεί: ο Ζακ Ογκαστ. Ο ομογενής σέντερ, δηλαδή, που είχε παίξει σε δύο διαφορετικές περιόδους στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Ογκαστ δεν είναι παίκτης πρώτης κλάσης, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τρίτο ψηλό απλά και μόνο για να καλύπτει τρύπες. Και ο 30χρονος σέντερ μπορεί να το κάνει αυτό.

Αλλωστε φέτος πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή σεζόν, αυτή την φορά στην Τουρκία με την Μπούρσα. Είχε σχεδόν 13 πόντους και 8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, όντας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Εχει και κάποια εμπειρία από την Ευρωλίγκα καθώς είχε παίξει ορισμένα παιχνίδια στην διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό.

Στο στόχαστρο επίσης του Ολυμπιακού παραμένει και ο Γιώργος Τανούλης του Προμηθέα, ο οποίος είναι από τις μεγάλες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ. Είναι πολύ αποτελεσματικός στο επιθετικό κομμάτι, θα πρέπει, όμως, να αρχίσει να δίνει και μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, ώστε να ξεκινήσει σιγά σιγά να περνάει στο επόμενο επίπεδο.

Ο Τανούλης ανήκει στον Προμηθέα και ο Ολυμπιακός πρέπει να πληρώσει τους Πατρινούς για να τον πάρει.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Αγγελόπουλων σε... Αταμάν - Φέρνουν Ελλάδα κορυφαίο όνομα της Εφές για αντι-Βεζένκοφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags