Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μπουκάλες... οξυγόνου για να αντέξει ο Γουόκαπ - Το κλειδί για ΠΑΟ, ευκαιρία να δώσει χαρά στους οπαδούς του"
Μπάσκετ
| 2023-06-08 14:46:00

"Μπουκάλες... οξυγόνου για να αντέξει ο Γουόκαπ - Το κλειδί για ΠΑΟ, ευκαιρία να δώσει χαρά στους οπαδούς του"

Sportdog Team
"Μπουκάλες... οξυγόνου για να αντέξει ο Γουόκαπ - Το κλειδί για ΠΑΟ, ευκαιρία να δώσει χαρά στους οπαδούς του"

Τα νεότερα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εν όψει του αποψινού δεύτερου τελικού (21:15) στο ΟΑΚΑ μετέφεραν οι Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας.

 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡFM 94,6 o Ζέρβας αναφέρθηκε στο πρόβλημα με την απουσία του Κώστα Σλούκα και υπογράμμισε λοιπόν το μεγάλο θέμα που δημιουργείται (βάσει και της απουσίας του Κάνααν), τονίζοντας ότι για ν’ αναπληρωθεί το κενό θα χρειαστεί step up από τους ΜακΚίσικ-Λαρεντζάκη και… μπουκάλες οξυγόνου για ν’ αντέξει ο Γουόκαπ.

Από την μεριά του ο Πετρίδης μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού ματς και στεκούμενος στην εμφάνιση της ομάδας στον πρώτο τελικό, αλλά και στο γεγονός ότι αναμένεται μεγάλος αριθμός οπαδών να είναι στο ΟΑΚΑ ανέφερε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να τους κάνει χαρούμενους με μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Μία καλή ευκαιρία να δώσουν χαρά στον κόσμο οι παίκτες. Κλειδί για τον αγώνα θα είναι να επιβάλει τον ρυθμό του ο Παναθηναϊκός που θα πρέπει να είναι σκληρός στην άμυνα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ

Ακούστε τα ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags