Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ
| 2023-06-08 10:00:00

"Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ

του Νίκου Στεργίου

Δύσκολα μένει στη Φενέρ, πιθανή η επιστροφή στην Ελλάδα! Οι Πράσινοι θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό  και να... χτυπήσουν τους Πειραιώτες, τη στιγμή που η υπόθεση του άσου του Παρτιζάν καθυστυρεί και περιπλέκεται.

Ο Ντόρσεϊ ο οποίος μετακόμισε στην Φενέρ στα μέσα της φετινής σεζόν, φέρεται να είναι εκτός πλάνων του Δημήτρη Ιτούδη, με τον 27χρονο αθλητή να αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Κοράι Γκιουτσλού, ο Ντόρσεϊ από τη πλευρά του δεν επιθυμεί να «χαρίσει» χρήματα στη Φενέρ, με τις δυο πλευρές να είναι σε συζητήσεις για τον τρόπο που θα γίνει το διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόρσεϊ στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής με την τούρκικη ομάδα, ενδεικτικό  της πρόθεσης για διακοπή στη συνεργασία των δυο πλευρών. 

Μονόδρομος να φύγει το καλοκαίρι, θα ήταν ιδανική περίπτωση για Παναθηναϊκό

Μπορεί αρκετοί να πατούσαν στο γεγονός πως ο Έλληνας ομογενής γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φενέρ, ωστόσο όταν ο προπονητής που έχεις και στην Εθνική Ελλάδος αποφασίζει να σε θέσει εκτός στα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς, κάτι δείχνει αυτό. Γιατί ο Ιτούδης παίζει την... χρονιά στους αγώνες με την Εφές. Διότι εάν αποκλειστεί η Φενέρ στα ημιτελικά θα μείνει μόνο με... θαύμα!

Οπότε με δεδομένο πως ο Ντόρσεϊ θα είναι σύντομα ελεύθερος, πιστεύουμε πως θα ήταν μονόδρομος τόσο για τον ίδιο τον παίκτη, όσο και για τον Παναθηναϊκό να επέλθει... γάμος ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ειδικά εάν ο Πάντερ τελικά προτιμήσει να παραμείνει στην Παρτιζάν, ή να γίνει κάτοικος Ισπανίας, για χάρη της Μπαρτσελόνα. Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν γίνει αυτό ο Παναθηναϊκός θα... καίγεται να διαλέξει ένα δυνατό όνομα και τι καλύτερο από έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που λογίζεται ταυτόχρονα και γηγενής για το ελληνικό πρωτάθλημα; Με αυτόν τον τρόπο οι πράσινοι θα απαντούσαν και επικοινωνιακά στο ζήτημα της ελληνοποίησης του Γουόκαπ, ενώ θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερο θρίλερ η απόφαση για το ποιος εκ των δύο θα παίξει με την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ!

Όπως και να έχει είναι δεδομένο πως ο Ντόρσεϊ με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ήταν μονόδρομος για τους πράσινους, αφού μιλάμε για Elite Euroleague player που παράλληλα είναι και Έλληνας. Και σίγουρα μετά από χρόνια θα προσέφερε και ένα ηχηρό επικοινωνιακό τρικ με Ολυμπιακό, κάτι που δεν είχε γίνει ούτε με Μάντζαρη, ούτε με Σλούκα. Όσον αφορά πιθανό... συμβόλαιο που θα του έδιναν οι πράσινοι, η λογική λέει πως θα αφορούσε 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, με αυξητικές τάσεις, εάν υπάρξει ανταγωνισμός.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι για τον παίκτη θα ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, ειδικά εάν αποχωρήσει ένας εκ των Σλούκα ή Βεζένκοφ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην Έλληνας σέντερ του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - 13π. και 8 ριμπάουντ μ.ο. - Αγοράζει και νεαρό σκόρερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags