Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - "Όργια στο ΟΑΚΑ, μέρες Βασιλακόπουλου - Έπρεπε να φύγουν οι Αγγελόπουλοι"!
Μπάσκετ
| 2023-06-08 23:46:00

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό:"Όργια στο ΟΑΚΑ, μέρες Βασιλακόπουλου - Έπρεπε να φύγουν οι Αγγελόπουλοι"!

Sportdog Team
"Βράζουν" στον Ολυμπιακό:"Όργια στο ΟΑΚΑ, μέρες Βασιλακόπουλου - Έπρεπε να φύγουν οι Αγγελόπουλοι"!

«Αποφασισμένοι διαιτητές να κόψουν το σερί», λένε οι οπαδοί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο GAME2 της σειράς των τελικών της Basket League.

Ολυμπιακός: Έξαλλοι είναι οι Ολυμπιακοί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 67-65 στο GAME2 της σειράς των τελικών της Basket League. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά είναι εκνευρισμένοι στα μηνύματά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι οπαδοί καταγγέλλουν με τη φιλοξενία των γηπεδούχων, κάνουν λόγο για τρομοκρατική ατμόσφαιρα εξαιτίας των νερών που έπεσαν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και των καπνογόνων που άναψαν, ενώ υποστηρίζουν, ότι η διαιτησία ευνόησε τους «πράσινους». Θεωρούν, ότι η αποβολή του Ουόκαπ με τεχνική ποινή ήταν τραβηγμένη και πιστεύουν, ότι εσκεμμένα τραυματίστηκε ο Βεζένκοφ.

 

Το Sportdog.gr συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Το ότι πανηγύρισαν το 14-1 σαν τίτλο, δείχνει πόσο πολύ πονούσε το 14-0. Κρίμα τα έξι αστέρια στην φανέλα. Νοοτροπία επαρχιακής ομάδας της Α2.

Μισή ομάδα αλλά και κακή διαιτησίαα στέρησαν τη νίκη σε ατμόσφαιρα πολύ εχθρική ! Ναναι καλά ο Βεζενκοφ και πάμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς!

Μπράβο παιδιά... Respect για την όλη προσπάθεια..

Έπρεπε να παίξουμε χωρίς Σλουκα, να βγάλουν τον γουοκαπ με μούφα αντιαθλητικό και τεχνική και να τραυματίσουν τον βεζενκοφ με αντιαθλητικό που δε δόθηκε για να σπάσουν το σερί. Πάμε την Κυριακή τώρα να φάνε καλά γιατί έβγαλαν γλώσσα με ένα τέτοιο ματς

Μέρες με Βασιλακοπουλο

Κάποια στιγμή θα γινότανε,απλά ο παο δεν έπεισε,με την ομάδα που έχει,και φαινότανε λίγος και θα παραμείνει λίγος,για πολλά χρόνια.

Από τις μεγαλύτερες σφαγές όλων των εποχών σήμερα από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει ελπίζουμε σε αντίδραση με ανακοινώσεις από την διοίκηση!

Συγχαρητήρια μάγκες.Με όλα εναντίον σας και παλεψατε σαν Ολυμπιακός.Παμε για το 3-1

Σήμερα έγινε ένα σκηνικό όπως τα προηγούμενα χρόνια.... 8 εναντίον 5.... και έκαναν ότι μπορούσαν να βγάλουν εκτός 2 από τους καλύτερους παιχτες της ομάδας

Σήμερα είδαμε με ποιον τρόπο μια ελληνική ομάδα μπόρεσε να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού μας! Τεχνικές, αντιαθλητικά, Γιαούρτια, νερά στο πάγκο, γκρέμισμα του Βεζένκοφ και ο Σλούκι άρρωστος... Αντέ, σε 2 χρονάκια πάλι.

Λαρετζακης ο καλύτερος παίχτης του βαζελου..παμε γερά στο σεφ..

Απελπισία είμαστε παιδιά … Όσο καλά ξεκινήσαμε την σεζόν …τόσο απότομο σβήσιμο είχαμε …κρίμα !! Είναι ικανοί να χάσουν και το πρωτάθλημα !! Λαρετζακης και fall απλά τραγικοί ..

Με τρεις βασικούς παίκτες εκτός ήταν λογικό να ζοριστουμε. Παρόλαυτα χάσαμε γιατί κάναμε πολλά λάθη . Ο Πίτερς εννοείται ότι πρέπει ήδη να ψάχνει επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Λάρι αν δεν βάλει μυαλό να πάει κανένα χρόνο να κάνει αγροτικό σε καμία μικρομεσαια ομαδα.

Σημερα μπηκαν αποφασισμενοι οι διαιτητες να κοψουν το σερι.

Με 8αδα αντίπαλοι και παλι χασαμε μονοι μας.

Συγχαρητήρια για την αλλαγη του Μπολομποι που επαιζε αμυνα για ολους σημερα για να μπει ο φαλ και να φαμε 4 ευκολα εξαιτίας του. Συγχαρητήρια για τις 4 φορες που ο μακισικ εκανε 20 δευτερόλεπτα τριπλα τουβλο ακομα και τελευταία κατοχή. Και κυρίως συγχαρητήρια αλλη μια φορα για την επιστημονική απόφασης να κοπει ο καναν για να μεινει καποιος πιτερς που τρεμεις να τον βάλεις μεσα στο παρκε.

Περιμένουμε ανακοίνωση για τα αισχη σήμερα από τα κοράκια και τον κόσμο

Παλιές καλές ημέρες... Κι ακόμα κι έτσι παραλίγο να νικήσουμε!!!!!!

Κακώς δεν πήραμε την ομάδα να φύγουμε και κακώς ανεχτηκαμε την τρομοκρατία πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα

Σήμερα έγιναν όλα όσα φωνάζαμε από την Κυριακή: 1. Έπιασαν τόπο οι απειλές, μας ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ. Μας έκλεψαν στεγνά. 2. Η ομάδα είναι άρρωστη και φάνηκε και σήμερα. Μιλάμε ότι παίζει Πρώτος της Ευρωλίγκα με τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!! 3. Έγιναν ΟΡΓΙΑ στο αγωνιστικό χώρο. Καπνογόνο, επεισόδια, είσοδος οπαδών. Θα πρέπει να τιμωρηθεί άμεσα. Θα γίνει κάτι τέτοιο; Θα βγάλει ανακοίνωση επιτέλους η ΚΑΕ που άφησε σήμερα την ομάδα να πάει σαν πρόβατο σε σφαγή; 4. Θα πρέπει άμεσα να γίνει ένσταση και επανάληψη αγώνα. ΥΓ: καλύτερος παίκτης του ΠΑΟ ο Λαρεντζακης



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Μπαρτζώκας στο ΟΑΚΑ - "Αρπάχτηκε" με οπαδό - Κίνδυνος τιμωρίας για ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ) 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags