Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τρελαμένοι στον ΠΑΟ - "Κούπα μέσα στο άδειο ΣΕΦ - Αυτούς κράτα Αταμάν - Όχι να μιλούν και για διαιτησία"
Μπάσκετ
| 2023-06-09 10:00:00

Τρελαμένοι στον ΠΑΟ: "Κούπα μέσα στο άδειο ΣΕΦ - Αυτούς κράτα Αταμάν - Όχι να μιλούν και για διαιτησία"!

Sportdog Team
Τρελαμένοι στον ΠΑΟ: "Κούπα μέσα στο άδειο ΣΕΦ - Αυτούς κράτα Αταμάν - Όχι να μιλούν και για διαιτησία"!

Ποιοι πρέπει να μείνουν στο Τριφύλλι και το break! Σε πελάγη ευτυχίας οι οπαδοί με την ισοφάριση της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό στη Basket League.

Τρελαμένοι είναι οι Παναθηναϊκοί με τη νίκη με 67-65 στο ΟΑΚΑ και την ισοφάριση της σειράς των τελικών της Basket League σε 1-1.

Με μηνύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της «πράσινης» ΚΑΕ αναγνωρίζουν, ότι η ομάδα τους έκανε υπερπροσπάθεια, αναγνωρίζουν την καθοδήγηση από τον Χρήστο Σερέλη και στέλνουν μήνυμα στον Αταμάν για το ποιους θα κρατήσει την επόμενη μέρα. Τα εγκωμιαστικότερα λόγια συγκεντρώνει ο Αγραβάνης!

 

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Πελάτης ακόμα και στα χειρότερα μας

Κάτι λένε για διαιτησίες οι απέναντι , γελάνε και τα τσιμέντα!!!

Νικήσαμε μεν!!!, Αλλά τι βλέπεις δύο ώρες ηλεκτροκόλληση τι βλέπεις τον Παναθηναϊκό να παίζει μπάσκετ το ίδιο θα πονέσουν τα μάτια σου...

Ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς Βεζενκοφ και Γουοκαπ στο τέλος δύο πολύτιμους παίχτες. Κρατάμε τη νίκη. Εάν ο Σάσα δεν παίξει στα επόμενα ματς τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε σε 5ο ματς στο ΣΕΦ που θα είναι χωρίς κόσμο. Εκεί θα είναι ένα ματς και ό,τι γίνει. Ελπίζω με αυτή τη νίκη να ανέβει η ψυχολογία τους, να πάψουν να είναι λουζερς, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να παλέψουν μέχρι τέλους...

Έπαιξαν ψυχωμένα με πάθος και δύναμη και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα !!!

Με τα ψέματα και παρόλο την θεωρητικά πολύ κατώτερη ομάδα μας θα μπορούσε η σειρά να είναι στο 2-0... Μπράβο στην ομάδα και στον κοουτς Σερελη που και πλέι βγάζει και άμυνα παίζει εξαιρετική!

Αν έδειξε κάτι ή ομάδα σήμερα, αυτή ήταν ή ψυχή. Γιατί από καλό μπάσκετ άστα να πάνε. Ή ομάδα πρέπει να παίζει πάντα με πάθος και να παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ελλείψει ταλέντου και κοντού ρόστερ μόνο αυτό μπορεί να κάνει.

Μπραβο στον κοουτς Σερελη που πολεμαει και κερδιζει με πολλα Ελληνοπουλα κ τεσσερις ξενους !!!

Τουλάχιστον έσπασε το σερί, έστω χάρη στο φιλότιμο 4-5 παικτών. Κάτι για τον Gudaitis: Είναι ο κλασικός πολύ χρήσιμος ξυλοκόπος ψηλός, που θα δώσει και θα φάει ξύλο, πολυ χρήσιμος ως δεύτερος ή τρίτος ψηλός. Ε, αυτός λοιπόν ο Gudaitis έκανε τον Παπαjohn να μοιάζει τελείως soft. Δεν ντρέπεται, που δεν έχει βελτιωθεί σε τίποτα τόσα χρόνια; Τόσο αδύναμος και τόσο καλοπληρωμενος;

1-1 αντί για 0-2... Μπορούμε να πάρουμε το πιο καρυδατο πρωτάθλημα.

1-1 που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2 αν έδιναν τα φάουλ συνεχίζουμε

Επιτέλους μια νίκη. Με τα χίλια ζόρια.Οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η πλάκα είναι πως οι Ολυμπιακοί πλέον συχνάζουν στις σελίδες του Παναθηναϊκού σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντί να σχολιάζουν στις δικές τους σελίδες. Παίζει να έχουν φτιάξει επιτροπή ανάγνωσης και απάντησης σχολίων σε σελίδες της ομάδας μας.

Εκπληκτική προσπάθεια μιας ομάδας μισής σε δύο τελικούς απέναντι στην πληρέστερη ομάδα της Ευρώπης.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: "Να ετοιμάζεστε για του χρόνου - Ούτε ημίχρονο... - Όνειρο πάλι οι δυναστείες"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags