Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ζόρια για ΠΑΟ - Τι αναφέρουν οι διαιτητές για τα γιαούρτια στον Ολυμπιακό και τον καυγά Μπαρτζώκα με οπαδό
Μπάσκετ
| 2023-06-09 00:40:00

Ζόρια για ΠΑΟ - Τι αναφέρουν οι διαιτητές για τα γιαούρτια στον Ολυμπιακό και τον καυγά Μπαρτζώκα με οπαδό

Sportdog Team
Ζόρια για ΠΑΟ - Τι αναφέρουν οι διαιτητές για τα γιαούρτια στον Ολυμπιακό και τον καυγά Μπαρτζώκα με οπαδό

Μεγάλη ένταση υπήρχε κατά τη διάρκεια του δευτέρου τελικού ανάμεσα στους Πράσινους και τους Ερυθρόλευκους, με τους διαιτητές πάντως να έχουν σημειώσει τα πάντα στο φύλλο αγώνα.

Παναθηναϊκός: Με νικητές του Πράσινους ολοκληρώθηκε ο δεύτερος τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό, σε μια αναμέτρηση με μεγάλη ένταση και τους διαιτητές να έχουν καταγράψει τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στο φύλλο αγώνα, με το Τριφύλλι να είναι πιθανό να έχει... προβλήματα.

«Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Μπαρτζώκα στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδός της Α' ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 6 λεπτά πριν το τέλος και 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της ομάδας Β' από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α΄ ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β ομάδας, Χρήστο Μπαφέ. Στο 5:59 πριν τη λήξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας έβριζαν εν χορώ «Μπαρτζώκα, μπ..., πουτ... γιε». Εγινε πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψεις νερού έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου», αναφέρει το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράκουσε τον Μπαρτζώκα ο ΜακΚίσικ - Στα όρια του ο κόουτς - Μεγάλο "λάθος" πριν από το τζάμπολ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags