Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ανατροπή με Ντόρσεϊ τις τελευταίες ώρες - "Χουνέρι" από Ιτούδη σε... Ολυμπιακό!
| 2023-06-09 15:08:00

Ανατροπή με Ντόρσεϊ τις τελευταίες ώρες - "Χουνέρι" από Ιτούδη σε... Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ανατροπή με Ντόρσεϊ τις τελευταίες ώρες - "Χουνέρι" από Ιτούδη σε... Ολυμπιακό!

Οι αποφάσεις του Έλληνα κόουτς που δίνει έναν πολύ σημαντικό τελικό σε λίγες ώρες. Τα σενάρια και για το δικό του μέλλον έχουν πληθύνει...

Ο Ντόρσεϊ ο οποίος μετακόμισε στην Φενέρ στα μέσα της φετινής σεζόν, φέρεται να είναι εκτός πλάνων του Δημήτρη Ιτούδη, με τον 27χρονο αθλητή να αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Κοράι Γκιουτσλού, ο Ντόρσεϊ από τη πλευρά του δεν επιθυμεί να «χαρίσει» χρήματα στη Φενέρ, με τις δυο πλευρές να είναι σε συζητήσεις για τον τρόπο που θα γίνει το διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόρσεϊ στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής με την τούρκικη ομάδα, ενδεικτικό  της πρόθεσης για διακοπή στη συνεργασία των δυο πλευρών. 

Αυτό μπορεί να αλλάξει το βράδυ της Παρασκευής

Ο Δημήτρης Ιτούδης και η Φενέρμπαχτσε βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, μιας και το βράδυ της Παρασκευής δίνουν... τελικό στον 4ο ημιτελικό με την Εφές, μιας και εάν χάσουν η χρονιά θα τελειώσει... νωρίς και ως αποτυχημένη! Εξάλλου, στόχος της Φενέρ ήταν το πρωτάθλημα και αυτό θα δημιουργήσει θέμα στον Ιτούδη και όχι μόνο. Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκλείεται να ανακατέψει την τράπουλα απόψε και να δώσει θέση στην 12άδα στον Ντόρσεϊ αντί για τον Γκούντουριτς, ο οποίος είναι ντεφορμέ και έχει και ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Πάντως, το τι συμβαίνει με την Φενέρ, δεν έχει σχέση και με την Εθνική μας, μιας και εκεί είναι ξεκάθαρο πως ο Ντόρσεϊ θα έιναι το φαβορί, σε σχέση με τον Γουόκαπ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags