Facebook Pixel Κάνει step up την κατάλληλη στιγμή ο Μαντζούκας - Εκθέτει Ράντονιτς
| 2023-06-09 20:58:00

Κάνει step up την κατάλληλη στιγμή ο Μαντζούκας - Εκθέτει Ράντονιτς, θα έχει ρόλο στην επόμενη ημέρα!

Sportdog Team
Κάνει step up την κατάλληλη στιγμή ο Μαντζούκας - Εκθέτει Ράντονιτς, θα έχει ρόλο στην επόμενη ημέρα!

Ο Έλληνας φόργουορντ έβαλε το... λιθαράκι του στη νίκη επί του Ολυμπιακού και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε μετά από 563 ημέρες τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ (67-65) και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Basket League σε 1-1.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη σημαντική αυτή νίκη αλλά και το πλάνο που ακολούθησαν γι’ αυτό το ματς.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας άσος άφησε το... στίγμα του στον δεύτερο τελικό των αιώνιων αντιπάλων, αφού μίλησε προς το τέλος του μεγάλου αγώνα, ενώ η μπάλα έκαιγε. Το χρονόμετρο έγραψε 6.50΄ πριν το τέλος του αγώνα όταν ο Παπανικολάου έβαζε γκολ φάουλ και έκανε το 54-59 αυξάνοντας σε δυσθεώρητα επίπεδα την πίεση προς τους πράσινους.

Παρόλα αυτά στην αμέσως επόμενη φάση ο Πονίτκα δημιούργησε και ο Μαντζούκας εκτέλεσε ψυχρά, χωρίς να αγχωθεί, με το αγαπημένο του σουτ για 3 και έκανε το 57-59 δίνοντας μια πρώτη ψυχολογική ανάσα στους πράσινους. Μάλιστα, ο Έλληνας άσος έβγαλε και καλές άμυνες και μίλησε ξανά 2.23΄ πριν το τέλος παίρνοντας ένα αρκετά κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε με φόλοου για το 64-60! Γενικότερα έβγαλε εξαιρετικές άμυνες και έπαιξε από το 9.39΄ της 4ης περίοδου μέχρι το τέλος του αγώνα! Ο Σερέλης δεν σκέφτηκε στιγμή να τον βγάλει έξω και δικαιώθηκε πλήρως στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα.

Εξάλλου, ο Σερέλης είναι αυτός που του έδωσε τα έξτρα βήματα, τα οποία δεν πήρε... ποτέ από τον Ράντονιτς, ο οποίος γενικότερα δεν αξιοποίησε τους Έλληνες άσους.

Πάντως, ο Μαντζούκας είναι η... ιδανική λύση για να εκτιναχθεί τη νέα σεζόν, αφού δεν είναι ακόμη 20 ετών και η φετινή χρονιά και οι φετινοί τελικοί τον έψουν... ψήσει και ετοιμάσει αρκετά! Και το γεγονός ότι παίζει τόσο στο 3 όσο και στο 4 είναι κάτι εξίσου ενθαρρυντικό που δείχνει ότι σίγουρα θα έχει ρόλο στο ρόστερ που θα φτιάξει ο Αταμάν τη νέα σεζόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags