Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο "όρος" Σλούκα σε Μπαρτζώκα για να μείνει - "Γερόλυκος" της Ρεάλ για Ολυμπιακό - Κλοπή από Παρτιζάν!
Μπάσκετ
| 2023-06-17 23:08:00

Ο "όρος" Σλούκα σε Μπαρτζώκα για να μείνει - "Γερόλυκος" της Ρεάλ για Ολυμπιακό - Κλοπή από Παρτιζάν!

του Pick n' Scroll

Τι ζητάει ο ηγέτης των Πειραιωτών και δύο δυνατά ονόματα! Μετά τη φιέστα και τα μπουζούκια, Αγγελόπουλοι και ο κόουτς θα ξεκινήσουν το χτίσιμο για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Οι δύο δύσκολες υποθέσεις και η μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 14ο του πρωτάθλημα, το γιόρτασε στο ΣΕΦ και... ακόμη πιο πολύ στα μπουζούκια.

Και από την Δευτέρα Αγγελόπουλοι, Μπαρτζώκας και σία θα τα βάλουν όλα κάτω για να φτιάξουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Τα πιο κομβικά θέματα είναι δίχως αμφιβολία αυτά της παραμονής του Σάσα Βεζένκοφ και του Κώστα Σλούκα. Και οι δύο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνουν. Ο Βεζένκοφ πολιορκείται από τους Σακραμέντο Κινγκς, ο Σλούκας θέλει άλλη διαχείριση από τον Μπαρτζώκα και μένει να φανεί τι θα γίνει.

Αν τους χάσει και τους δύο ο Ολυμπιακός, το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Αν χάσει τον έναν, το κενό κάπως θα καλυφθεί, ειδικά αν αυτός, που θα φύγει, θα είναι ο Σλούκας. Αν μείνουν και οι δύο τότε οι Πειραιώτες θα είναι πλήρως ευτυχισμένοι και θα έχουν μεγάλη τύχη από κει και πέρα με λίγες κινήσεις να φτιάξουν ομάδα, που θα μπορεί να πάρει του χρόνου την Ευρωλίγκα.

Ο Μιλουτίνοφ όλοι λένε ότι πλησιάζει στο μεγάλο λιμάνι, σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν ακόμη πολύ καλό γκαρντ και ένα μπακ-απ του Παπανικολάου. Ο Ανταμ Χάνγκα θα ήταν μία εξαιρετική περίπτωση αν φύγει από την Ρεάλ. Είναι 34 ετών, αλλά είναι σε πολύ καλό αθλητικό επίπεδο. Και άλλωστε ο Ολυμπιακός το μπακ-απ του Παπανικολάου το θέλει για κάποια λεπτά, όχι για 20 ή 30.

Οσον αφορά στην περιφέρεια, δεν αποκλείεται να παίξει το όνομα του Ντάντε Εξουμ, που διαπρέπει με την Παρτίζαν.

Αν και περίπου όλη την Παρτίζαν θέλει να την μετακομίσει στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλωστε ως μεγάλους στόχους τον Πάντερ και τον Λεζόρ, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθεί και για άλλα στελέχη της σερβικής ομάδας.

Ακόμη και για τον Αλέκσα Αβράμοβιτς, ο οποίος είναι μπαλαντέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς την τρέχουσα χρονιά.

Σίγουρα, πάντως, οι επόμενες μέρες θα είναι «καυτές» και για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το είδαν αυτό οι Ολυμπιακοί; - Κίνηση Σλούκα στη φιέστα... όλο νόημα για το μέλλον του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags