Παναθηναϊκός: Με την άφιξη και επίσημη πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν σηκώθηκαν και τα… μανίκια στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στις πρώτες ώρες στην Αθήνα του Τούρκου κόουτς, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια και πιθανότατα την Τετάρτη (21/6) θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Από ‘κει και πέρα, προτεραιότητα του μέχρι πρότινος προπονητή της Εφές θα είναι η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ στο «τριφύλλι», με τον Γιώργο Πετρίδη να εκτιμά ότι θα αποχωρήσει τουλάχιστον το 80%.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο και του Δημήτρη Μωραΐτη, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με Φενέρμπαχτσε και Περιστέρι bwin αντίστοιχα. Αργότερα, θα ακολουθήσει και ο Λούκα Βιλντόσα, ωστόσο εκείνος έχει ακόμη υποχρεώσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπόσχεση Αταμάν που θα... τρελάνει τον κόσμο του ΠΑΟ - Η πρώτη επίσκεψη με πράσινα στο ΟΑΚΑ (Vid)

Επίσης, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην εισήγηση του Αταμάν για την παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη, ενώ ο Παναθηναϊκός παράλληλα εξετάζει περιπτώσεις για την ενίσχυση στον «1», στο «2» και στο «5».

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: