Ο Ολυμπιακός έχει πλέον το μυαλό του στο τι θα γίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Κώστα Σλούκα. Για τον Βεζένκοφ, εξελίξεις αναμένονται μετά το ντραφτ του ΝΒΑ, που θα γίνει σε λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη. Κανείς τώρα δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Βούλγαρος φόργουορντ θα μείνει στο ΣΕΦ ή θα πάει στο Σακραμέντο και τους Κινγκς.

Επίσης κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τον Σλούκα. Πολλά πράγματα δείχνουν ότι θα φύγει από τον Ολυμπιακό αλλά προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά. Με την Αρμάνι να καραδοκεί και τις πληροφορίες να λένε ότι το μάτι της στραμμένο προς τον Σλούκα έχει και η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ολυμπιακός, όπως και να έχει, πάντως, θα κάνει δυνατές μεταγραφές, γνωρίζοντας ότι ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά.

Θα πάρει σίγουρα έναν πολύ καλό ψηλό. Θα είναι αυτός ο Μιλουτίνοφ, θα είναι κάποιος άλλος, αυτό, που φαίνεται σίγουρο είναι ότι μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ξεκαθαριστεί το καθεστώς.

Ο Μάικ Τόμπι, που φεύγει από την Μπαρτσελόνα, μπορεί να είναι επίσης μία επιλογή καθώς μάλιστα ο Μπαρτζώκας θέλει πλέον και ο ένας από τους ψηλούς του να σουτάρει από μακριά. Ο Τόμπι είχε απασχολήσει και πέρυσι τον Ολυμπιακό, αλλά τελικώς πήγε στους Καταλανούς, με τους οποίους πήρε και το πρωτάθλημα.

Αν φύγει ο Βεζένκοφ, δεν αποκλείεται η ομάδα του Πειραιά να δει και την περίπτωση του Πετρ Κορνελί. Ο Γάλλος, πρώην παίκτης του ΝΒΑ, φεύγει από την Ρεάλ, καθώς δεν βρήκε τον χώρο και τις ευκαιρίες, που θα ήθελε. Πέρυσι έπαιζε στους Ντένβερ Νάγγετς, το σουτ του είναι αξιόπιστο, ενδεχομένως, λοιπόν, να τον εξετάσει ο Ολυμπιακός, αν ο Βεζένκοφ πάει στους Κινγκς.

Στο μέτωπο των Ελλήνων παικτών δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάποια λύση για την ομάδα του Πειραιά. Θα αλλάξουν, όμως, τα δεδομένα αν και ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ φύγουν από τον Ολυμπιακό. Τότε θα γίνει κίνηση για έναν Ελληνα παίκτη με τις επιλογές να μην είναι πολλές. Θα κινηθούν οι Πειραιώτες κάπου ανάμεσα στον Φλιώνη της ΑΕΚ και στον Τανούλη του Προμηθέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για κορυφαίο γκαρντ - Αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα - Επαφές με top όνομα o ΠΑΟ!