Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μίροτιτς: Η ατάκα Μίροτιτς που… τρέλανε τους Αγγελόπουλους - "Όχι" σε περισσότερα χρήματα - Γιατί θέλει Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-06-27 13:17:00

Η ατάκα Μίροτιτς που… τρέλανε τους Αγγελόπουλους - "Όχι" σε περισσότερα χρήματα - Γιατί θέλει Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου

Πώς οι Πειραιώτες είναι κοντά σε μία τεράστια μεταγραφή. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα είναι η ιδανική επιλογή για αντι-Βεζένκοφ και ο παίκτης ενημέρωσε πως θέλει να έρθει στο Λιμάνι για πολύ συγκεκριμένους λόγους...

Επιστροφή στο λιμάνι για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος! Ο Αμερικανός άσος θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού, οδεύοντας αυτή τη φορά ως πρωταθλητής Ευρώπης στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και ο Ουίλιαμς Γκος θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των νταμπλούχων Ελλάδας, μετά από αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τη συμφωνία να παίρνει επίσημη μορφή τις επόμενες μέρες.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά την ολοκλήρωσή του ρόστερ του, την ώρα που εκκρεμούν οι αποφάσεις για Βεζένκοφ και Σλούκα. Πρόκειται για τα δύο πιο ακριβά συμβόλαια της ομάδας και αναμένεται να ρυθμίσουν εν πολλοίς τις ερυθρόλευκες εξελίξεις!

Εάν ο Βεζένκοφ αποχωρήσει, τότε θα υπάρξει ένα τεράστιο κενό στα περισσότερα ερυθρόλευκα Plays και είναι δεδομένο πως μόνο ένας... παίκτης θα κάλυπτε αυτό το κενό χωρίς να αλλάξει το επιθετικό του παιχνίδι ο Ολυμπιακός!

Όσον αφορά τον ίδιο τον Μίροτιτς, αναμένει τις εξελίξεις, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν μένει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει απωθημένο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και για αυτό θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα μπορέσει να πάει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Και αυτή η ομάδα δείχνει να είναι ο Ολυμπιακός και όχι η.... Αρμάνι Μιλάνο στην οποία λένε οι Ιταλοί πως έχει κλείσει. Στο δίλημμα Αρμάνι ή Ολυμπιακός ο "Μίρο" θα διάλεγε την ομάδα του Μπαρτζώκα, με κλειστά μάτια, μιας και φαίνεται να έχει πει στον Ολυμπιακό ότι θα τον προτιμούσε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αρκεί φυσικά να καλυπτόντουσαν και τα οικονομικά του θέλω!

Ούτως ή άλλως εάν ο Μίροτιτς ερχόταν θα είχε... συμπαίκτες στην άμυνα Γουόκαπ, Παπανικολάου και Φαλ, παίκτες ικανούς να του βγάλουν τον καλύτερο του εαυτό και να τον απογειώσουν ξανά. Εξάλλου, ήταν ο MVP της σκούπας επί της Ρεάλ Μαδρίτης και διψάει για τίτλους και διακρίσεις.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πείσμωσαν για τα καλά οι Αγγελόπουλοι - Έδωσαν τα χέρια με σπουδαίο γκαρντ - Απόφαση για σούπερ σκόρερ στο "2"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags