Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κέβιν Πάντερ απάντησε αρνητικά στην τεράστια πρόταση του Τριφυλλιού και συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός άσος είχε αποφασίσει να φύγει από την Παρτιζάν και παρότι είχε την προσφορά του Τριφυλλιού στα χέρια του, περίμενε κάτι καλύτερο, όπως και συνέβη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πήρε και καλύτερα χρήματα.

Μετά την απόλυση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα δεδομένα άλλαξαν και ο Πάντερ είπε το «ναι» στην πρόταση των Καταλανών για διετές συμβόλαιο, με ετήσιες απδοοχές 1.7 εκατομμύρια δολάρια την ώρα που η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού ήταν ελαφρώς καλύτερη

Το Τριφύλλι πλέον στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις, με τον Εργκίν Αταμάν να εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ (όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr για το plan b), ο οποίος ωστόσο παράλληλα αποτελεί και στόχο του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κώστας Σλούκας!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίροτιτς και NBAer με συμβόλαιο 2 εκατ. για Ολυμπιακό - Ψηλό με 44% στο τρίποντο ζήτησε ο Μπαρτζώκας (Vid)