Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Αγωνία για Σλούκα στον Ολυμπιακό - Αυτά θα ζητήσει ο διεθνής γκαρντ - Η πρόταση των Αγγελόπουλων!
Μπάσκετ
| 2023-07-03 13:43:00

Αγωνία για Σλούκα στον Ολυμπιακό - Αυτά θα ζητήσει ο διεθνής γκαρντ - Η πρόταση των Αγγελόπουλων!

Sportdog Team

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένοντας τις εξελίξεις με την παραμονή ή όχι του Κώστα Σλούκα στον Πειραιά.

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για το μέλλον του Κώστα Σλούκα, καθώς ο Έλληνας γκαρντ θα συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσής του ή όχι με τον Ολυμπιακό.

Οι ιδιοκτήτες των Ερυθρόλευκων φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Έλληνα γκαρντ στο ρόστερ της ομάδας, σκοπεύοντας να αυξήσουν την προσφορά τους, η οποία αναμένεται να ξεπερνάει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα.

Το οικονομικό, πάντως, μοιάζει να μην είναι το... πρόβλημα για τον Σλούκα, αλλά ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα, θέλοντας να είναι πιο "ένεργος" και γιατί όχι το "πρώτο βιολί" στο σύνολο που θα φτιάξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι ετοιμάζει το έδαφος για να ενσωματώσει σε πιο βασικό ρόλο τον διεθνή άσο, μετά και την έλευση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον Ολυμπιακό να δείχνει ότι δεν θέλει να χάσει με τίποτα τον Έλληνα γκαρντ.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν στο σημερινό ραντεβού, με τις πιθανότητες να μην είναι ιδιαίτερα θετικές για την παραμονή του 33χρονου στον Πειραιά και ενδεχόμενη απώλειά του θα είναι τεράστια για τον Ολυμπιακό, μόλις λίγα 24ωρα μετά από αυτή του Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις για Μίροτιτς - Δήλωση Λαπόρτα που σημαίνει πολλά - Στην αναμονή ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags