Οριστικά παρελθόν απότελεί ο Κώστας Σλούκας από τον Ολυμπιακό, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, ο διεθνής γκαρντ περίμενε μία συνάντηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την επιστροφή του δεύτερου από την Τουρκία, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Ιωάννου που μετέδωσε στην ΕΡΑ Σπορ, η συνάντηση αυτή δεν έγινε!

«Δύσκολο, τουλάχιστον για σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες. Παρότι έλεγαν θα συνατηθούν σήμερα και περιμέναμε το ραντεβού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού είναι στον… αέρα. Δεν κατάφεραν να το κλείσουν οι δυο τους και ίσως δεν υπάρχει και πρόθεση, κυρίως από την πλευρά του προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία, οι ενδείξεις αναφέρουν πως είτε γίνει είτε δεν γίνει το ραντεβού Σλούκα-Μπαρτζώκα, ο παίκτης αναμένεται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και μέχρι το βράδυ θα ανακοινώσει αν θα μείνει ή αν θα φύγει. Αυτή τη στιγμή, πέρα από την αρχική πρόταση της Φενέρ, έχει άλλες δύο προτάσεις στα χέρια του»!

Ο λόγος της απουσίας του Παπανικολάου

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε ραντεβού για το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας άσος είχε μία συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και για αυτό απουσίαζε, ενώ δεν ήταν παρόντες ούτε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Η συνάντηση έγινε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια και τον μάνατζέρ του και παρότι πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να ανανεώσουν για 2+1, υπάρχει ακόμα διαφορά στο οικονομικό και για αυτό δεν υπήρξε συμφωνία!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τους οπαδούς και φεύγει από κορυφαία ομάδα - "Με 4 εκατομμύρια υπογράφει Ολυμπιακό"