Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει τις έξι μεταγραφές και συνεχίζει. Εχει πάρει τον Κώστα Αντετοκούνμπο, τον Μωραϊτη, τον Λεζόρ, τον Βιλντόζα, τον Γκραντ και τον Μήτογλου με την συνέχεια να αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική.

Μέχρι τις 15 του μήνα λογικά θα έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Μάριο Χεζόνια. Ο πρώτος προσπαθεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, στην Ευρώπη τον περιμένουν ο Παναθηναϊκός με την Φενέρ.

Ο Χεζόνια από την άλλη έχει συμβόλαιο και του χρόνου με την Ρεάλ, κοιτάζει μήπως μπορεί να αποδεσμευτεί, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει ρίξει μεγάλο βάρος και στους βασικούς γκαρντ, αυτούς, που θα είναι μπροστά από τον Βιλντόζα και τον Γκραντ. Το όνομα του Κέβιν Πάνγκος μπορεί να κρατηθεί στα υπόψη αν και ο Παναθηναϊκός ψάχνει κάτι πολύ πιο μεγάλο.

Στην Ευρώπη δύσκολα θα το βρει αυτό το πολύ μεγάλο, έτσι έχει στρέψει την προσοχή του και στο ΝΒΑ.

Ενας περιφερειακός σαν τον πρώην των Λέικερς και των Χιτ, Κέντρικ Ναν, θα έλυνε τα χέρια του Αταμάν. Γιατί είναι ένας παίκτης, που τα κάνει όλα και κυρίως έχει το σουτ, που θέλει ο Τούρκος προπονητής. Ο Ναν, είναι δύσκολη περίπτωση, καθώς είναι παίκτης, που αναμένεται να βρει συμβόλαιο και πάλι στο ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, παρακολουθεί από κοντά όλες τις πολύ καλές περιπτώσεις, ώστε να ενεργήσει όταν χρειαστεί.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς επίσης είναι ένας γκαρντ, που κάνει την διαφορά στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Προς το παρόν, όμως, δεν έχουν φανεί οι προθέσεις του σπουδαίου Σλοβένου άσου.

 

Από την Ευρώπη πλην του Πάνγκος, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη περίπτωση, που να απασχολεί κάπως ζωηρά τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στην περιφέρεια. Εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη και μείνει ελεύθερος ένας παίκτης, που τώρα δεν το περιμένει κανείς.

Σαφώς και θα ήθελαν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ οι «πράσινοι», αλλά και αυτός είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, έχοντας συμβόλαιο με την Φενέρ μέχρι το 2025.

Την περίπτωση Ντόρσεϊ παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός, που θέλει πάση θυσία έναν Ελληνα παίκτη και θα τον πάρει όπως και να έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που αλλάζει τα πλάνα Αταμάν - "Ανεβάζει" τον Μαντζούκα, άμυνες για κάθε ψηλό στην Ευρώπη